Fjord-O dag 3 (07.07.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Korlevoll
Arrangør: Odda OL/Haugesund IL
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 12.15 km
Tid: 76:19
Gj.sn. HR: 151
Maksimum HR: 162
Jeg følte at jeg trengte ganske store deler av løypen på å bli vant med kart og terreng. Ok løpsmessig i starten, men jeg ble veldig sliten mot slutten.
S-1: Jeg undervurderte hvor mye det grønne reduserte løpbarheten på starten av strekket. Grei kontroll hele veien, men ikke følelse av flyt.
1-2: Ut fra posten hektet startnummeret seg fast i en busk og plutselig hadde jeg masse åpne sikkerhetsnåler sprikende på magen. Jeg fikset dette mens jeg løp i omtrent riktig retning ut fra posten og tenkte at jeg ville ta meg inn igjen raskt. Så dårlig kontroll kan jeg ikke tillate meg i dette terrenget.
2-3: Jeg hadde kontroll da jeg passerte under høyspentlinjen og jeg trodde jeg hadde kontroll på myren nord for posten, men det viste seg å være en myr for langt nord.
3-5: Greit nok, men fremdeles ikke flyt.
5-6: Jeg så ikke noe alternativ til en liten høyresving her.
6-11: Fremdeles manglende flyt så det ble litt nøling og noen småfeil.
11-12: Her var det lite valg så jeg gjorde det enkelt: Søkket ned til vannet; grov retning ned mot elven/fjellformasjonen bak; runde rundt til kraftlinjen og følge den nesten til posten.
12-M: Her hadde jeg bra kontroll og orienteringen begynte å flyte bedre, men jeg var for sliten til å holde farten skikkelig oppe.
Vis kommentarer (0)
 
Fjord-O dag 3 (07.07.2018) Fjord-O dag 3 (07.07.2018)