Bedriftsløp (15.08.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Munkebotn
Arrangør: NHH BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.81 km
Tid: 39:10
Gj.sn. HR: 153
Maksimum HR: 161
Hovedmålet i dag var å løpe litt tøffere enn vanlig, men uten å gjøre større feil. Jeg syntes jeg klarte det ganske bra - det føltes i hvert fall som om jeg presset meg bra og selv om orienteringen var litt ruskete her og der var det ingen alvorlige feil.
S-1: Jeg tror jeg var litt uheldig med traseen på slutten av strekket for der var det vanskelig å løpe. Det er mulig at det hadde vært bedre å holde seg nede på stien lengst mulig.
1-2: Her leste jeg ikke kartet godt nok og løp ned og opp igjen i stedet for å holde meg på stien og dermed også holde høyden.
2-3: Ok
3-4: Her nølte jeg unødvendig mye inn mot posten. Jeg hadde egentlig god nok kontroll til at jeg kunne holdt mye høyere fart hvis jeg hadde turt å stole på meg selv.
4-5: Ok
5-6: Ut fra posten hadde jeg ikke planlagt neste strekk og endte opp med å løpe litt oppover i stedet for rett på.
6-8: Ok
8-9: Litt for dårlig fokus inn i posten slik at jeg kom på feil side av kollen. Siden skogen var tett så jeg ikke posten med en gang, og måtte også løpe litt rundt for å komme til den.
9-10: Fin kontroll, men posten var ikke der jeg forventet å finne den. Jeg så noen som stemplet på en post en del lengre nede. Jeg følte meg sikker på at det var for langt nede til å være min post, men siden det ikke var noen post der jeg mente den skulle være løp jeg ned og sjekket likevel. Det var min post. GPS-sporet tyder på at jeg var riktig i utgangspunktet og at posten lå for lavt.
10-13: Ok
13-14: Inn i posten var det krevdes det litt mer orientering enn jeg hadde sett for meg, så jeg måtte roe ned mye mer enn planlagt.
14-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (15.08.2018) Bedriftsløp (15.08.2018)