Bedriftsløp (22.08.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Vardefjell
Arrangør: Rolls Royce BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.89 km
Tid: 42:01
Gj.sn. HR: 149
Maksimum HR: 160
Det var artig å løpe i et terreng som ikke var typisk nærterreng. Jeg har ikke likt meg når jeg har løpt i dette terrenget tidligere, men i dag var det gøy. O-teknisk var det stort sett bra. Jeg prøvde å presse litt ekstra hardt i dag også, men kroppen var ikke helt med på det.
S-2: Ok
2-3: Igjen viste det seg at jeg er for dårlig til å løpe på kompasskurs. Inne i grøntfeltet så jeg en tydelig formasjon som jeg håpte jeg kunne bruke, men jeg fant ikke noe på kartet som passet. Da skogen lysnet så jeg at terrenget helte feil vei slik at jeg måtte dra mot venstre. Siden jeg forsto det med en gang slapp jeg noe særlig tidstap.
3-4: Ut fra posten var det nok en tabbe å løpe oppe i skrålien for der var det vanskelig å komme seg frem. Jeg lærte av dette og brukte myrene mer senere i løypen selv om de var veldig våte. Da jeg krysset bekken før posten så jeg en rygg til venstre for meg som var så markant at jeg trodde det måtte være den med hjelpekollen på. Dermed måtte jeg bruke litt tid på å forstå hvor jeg var kommet da jeg ikke fant posten.
4-5: Jeg vurderte sti rundt til venstre som for langt og for mye stigning, så dermed var det ned søkket og rett på som gjaldt. Ned søkket var det bedre løpbarhet enn jeg hadde forventet så det fungerte fint. Jeg fikk lest meg inn tidlig på det slake partiet så jeg hadde god kontroll inn i posten.
5-6: Jeg var redd den utydelige stien ville være tilnærmet ubrukelig så jeg tok heller den enkle venstrevarianten selv om den er litt lenger.
6-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (22.08.2018) Bedriftsløp (22.08.2018)