Bedriftsløp (29.08.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Moldalia
Arrangør: Bergen kommune BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.88 km
Tid: 42:19
Gj.sn. HR: 136
Maksimum HR: 165
I dag var beina tunge og i et parti av løypen orienterte jeg dårlig også, så dette ble ikke helt bra.
S-1: Jeg så for meg at denne posten kunne bli vanskelig. Jeg la meg bevisst litt høyt i lien og prøvde å få kontroll på den grønne flekken. Den grønne flekken klarte jeg ikke å identifisere, men steinen posten lå ved var godt synlig ovenfra.
1-2: Her var jeg litt unøyaktig og slapp meg unødvendig langt ned. Ellers ok.
2-4: Ok
4-5: Jeg hadde kontroll på skrenten litt før postsirkelen, en derfra og inn var jeg ikke flink nok. Jeg holdt høyden greit, men trodde likvel at jeg var i ferd med å gli for langt ned og da dro jeg i stedet unødvendig høyt.
5-6: Strekket så enkelt ut med en stor myr å sikte på. På vei nedover lien klarte jeg ikke å se hva som var myrer og hva som var gule flekker. Idet jeg kom ned i det jeg trodde var den riktige myren så jeg en stor stein i myrkanten, men jeg fant den ikke igjen på kartet. Først etter målgang så jeg at den var under sekstallet. Jeg brukte litt tid på å forstå at jeg var på myren nedenfor.
6-7: Greit nok, bortsett fra litt stussing inn i posten.
7-8: Nede ved brakefeltet nord for posten så jeg det jeg tolket som å være nesen ved siden av posten, og jeg forsto ikke hvorfor jeg ikke fant posten der.
8-M: Her klarte jeg å finne igjen flyten i orienteringen og kom meg greit gjennom dette partiet. Fremdeles gikk det forferdelig seint i motbakkene, men flatt og nedover tror jeg at jeg klarte å holde ok fart.
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (29.08.2018) Bedriftsløp (29.08.2018)