Bedriftsløp (19.09.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Munkebotn
Arrangør: Fisken BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.13 km
Tid: 43:11
Gj.sn. HR: 119
Maksimum HR: 153
I dag fant jeg ikke de riktige traseene. O-teknisk hadde jeg egentlig grei kontroll hele tiden, men likvel følte jeg at jeg stadig ble løpende å stange imot terrenget.
S-1: Her var jeg på etterskudd hele veien. Først ble jeg usikker da det store søkket før posten var større enn forventet. Deretter manglet jeg en plan og valgte til høyre for skrenten etter innfallsmetoden, mens jeg ser etterpå at venstre er klart bedre. Inn i posten fikk jeg en liten sving fordi kollen ovenfor posten hadde noe som jeg tolket som en skrent, og da trodde jeg at posten lå ovenfor den.
1-3: Greit nok, men jeg klarte ikke å få fart gjennom terrenget.
3-4: Jeg syntes stiveivalget ga for mye stigning så jeg forsøkte merg heller rett på. Løpbarheten var dårlig så jeg trakk tidlig ut mot stupet for å komme meg ned. Jeg trodde jeg først kom ut mellom stupet og skrenten. Der vurderte jeg det som at jeg sannsynligvis ville kommet meg ned, men risikoen var større enn jeg var villig til å ta. Neste sted gikk det greit å komme seg ned, men på grunn av dårlig løpbarhet måtte jeg slippe meg helt ned på stien med en gang og dermed fikk jeg mye stigning.
5-7: Ok
7-8: Jeg valgte å løpe en litt kortere linje enn å løpe bort til stien før jeg tok opp, men løpbarheten var så dårlig at det kan ikke ha lønt seg. Et lite tidstap inn i posten fordi jeg løp opp det første søkket, men trodde jeg løp opp det andre.
8-9: Forferdelig ned det første søkket, ellers ok.
9-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (19.09.2018) Bedriftsløp (19.09.2018)