BM natt (26.09.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Storetveit
Arrangør: Sweco BIL
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 5.34 km
Tid: 32:42
Gj.sn. HR: 150
Maksimum HR: 159
I dag var jeg ikke flink nok til å tilpasse farten så jeg fikk flere unødvendige bommer på poster som var litt vanskeligere enn gjennomsnittet. Løpsmessig følte jeg at jeg ikke fikk opp så stor fart som jeg ville, men det var nok mest fordi orienteringen mange steder ikke var begrensende på farten.
S-2: Jeg hadde ingen god følelse med kartet, men jeg så begge postene tidlig så ikke noe tidstap.
2-3: Her lot jeg meg lure av en B-post på skrenten like før min post. Jeg så mange lys oppe i skogen og det så ut som om de som var der oppe stemplet på en post. Jeg mente det var for tidlig å ta av fra veien, men jeg gjorde det likevel og kom til en post med feil kode. Jeg forsto straks hvor jeg var, men likevel ble ikke resten av veien bort til posten så grei som den burde. Jeg syntes jeg måtte langt opp.
3-4: Her burde jeg egentlig tatt meg litt bedre tid inn i posten for å ha skikkelig kontroll, men jeg fant den uten tidstap.
5-7: Ok
7-8: Jeg var litt skeptisk til å løpe over myren etter alt regnet i natt, men jeg syntes det var så langt rundt at jeg tok sjansen likevel. Myren var bedre enn fryktet.
8-12: Ok
12-13: Jeg hadde ikke lest strekket på forhånd så jeg ble stående i ro på posten før jeg begynte å løpe. Jeg bestemte meg for rundt til høyre, men etter en kikk til på kartet mens jeg løp ombestemte jeg meg og holdt meg nærmere streken. Store deler av det hvite mellom husene var blitt til hage, så jeg lurte litt på om jeg skulle gå meg fast der, men det gikk heldigvis å komme seg gjennom.
13-18: Ok. På disse postene klarte jeg å roe ned farten nok i inngangen til at jeg hadde kontroll.
18-19: Her var jeg for unøyaktig og rundet kanten for tidlig. Da grøntfeltet ikke fantes lenger oppdaget jeg ikke feilen med en gang, og jeg så dessuten noe som med litt godvilje kunne vært en skrent og et høydepunkt slik det skulle være inne i ringen.
19-20: Jeg klarte ikke å lese i fart hvor det var lov å løpe og ikke nærmere streken på siste halvdel av strekket så for å være på den sikre siden dro jeg bort på stien. En liten konsentrasjonsglipp gjorde at jeg tok av veien før krysset.
20-M: Grøntfeltet var virkelig tett. Ellers ok.
Vis kommentarer (0)
 
BM natt (26.09.2018) BM natt (26.09.2018)