Nattcup 1 Bergen (17.10.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Smøråsen
Arrangør: Fana IL
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 4.65 km
Tid: 45:48
Gj.sn. HR: 134
Maksimum HR: 151
Jeg løp dette som en del av en langtur så at farten var lav var som planlagt, men jeg hadde håpt at jeg skulle få orienteringen til å stemme bedre. Det meste av tiden hadde jeg god kontroll, men enkelte steder gjorde jeg helt tåpelige feil.
S-1: Jeg vurderte å følge stien som gikk nesten helt frem til posten, men jeg syntes inngangen via myren nedenfor så mye bedre ut.
1-2: Her skulle jeg bare løpe ned søkket som går rett nordover og bort til den store stien. Ut fra posten var løpbarheten dårlig så jeg dro litt rundt til høyre og plutselig sto jeg nede i feil myr. Selv om det var tegnet inn mellomrom mellom stupene fant jeg ikke noe fornuftig sted å komme meg opp, så da ble det helt rundt.
2-3: Greit nok, men det lå såpass mye trær på tvers oppe på kollen at jeg hadde problemer med å løpe rett frem.
3-4: Ok
4-5: Jeg hadde egentlig tenkt å ta av stien ved den åpne myren, men skogen så så tett ut at jeg løp litt videre. Overraskende fort var jeg plutselig helt oppe ved tårnet.
5-8: Ok
8-9: Jeg hadde tenkt å komme ut til stien omtrent ved stikrysset, men retningen ut fra posten var for dårlig. Da jeg tok av fra stien var planen å løpe gjennom myren, men jeg tenkte mer på hvor det så greit ut å løpe enn å følge med på retningen. Jeg forsto omtrent hvor jeg hadde truffet stien, men jeg tok meg ikke tid til å finne ut nøyaktig hvor jeg var. Det viste seg å være litt lenger til venstre enn jeg trodde og dermed ble det en stygg bom.
9-10: Jeg trodde jeg løp mer rett ned enn jeg gjorde. Da jeg kom ned i den store myren forsto jeg at det bare var å komme seg videre nedover.
10-11: Jeg hadde lest kartet inn mot posten for dårlig og ikke sett at jeg jeg skulle over en liten rygg før jeg skulle ned. Derfor ble jeg litt forvirret når jeg kom ned på det gule området.
11-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Nattcup 1 Bergen (17.10.2018) Nattcup 1 Bergen (17.10.2018)