Bedriftsløp (10.04.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: NHH
Arrangør: NHH BIL
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 3.71 km
Tid: 18:55
Gj.sn. HR: 147
Maksimum HR: 158
En fin sprintløype som inneholdt en bra miks av interessante veivalgsstrekk og småstrekk der man måtte lese litt nøyere på kartet. Jeg synes jeg gjennomførte bra - kun litt nøling noen få steder og et par veivalg jeg er litt usikre på, men som jeg er ganske sikker på at jeg i hvert fall ikke tapte mye tid på. Løpsmessig syntes jeg det fungerte ganske bra, så det var overraskende at jeg var hele 2 minutter bak bestetiden.
S-1: Uten startpost måtte jeg ta en kjapp beslutning og høyre så ved første øyekast best ut.
1-2: Her vurderte jeg høyre og venstre som omtrent like langt, men jeg valgte venstre for å unngå trappen.
2-3: Ok
3-4: Jeg leste flombekken som en sti, men det gikk grei å løpe like ved siden av så jeg tapte ikke noe særlig på det.
4-5: Skråningen så greit løpbar ut så jeg løp rett opp i stedet for å bruke stien fra bunn av. På toppen stemplet jeg først på en post som lå ved treet i utkanten av ringen, men jeg sjekket heldigvis koden og innså at jeg var feil.
5-6: Her var jeg veldig usikker, men jeg syntes venstre så for langt ut til tross for mindre stigning og asfalt praktisk talt hele veien.
6-7: Litt nøling inn mot posten da jeg syntes det var så langt ned fra stien.
7-8: Ok
8-9: Jeg trodde jeg hadde sett 9. posten da jeg var på vei til 7., men dette viste seg å være en post i en annen løype. Siden jeg plutselig måtte lese mer kart enn forventet nølte jeg noen sekunder.
9-12: Ok
12-13: Jeg husket å ha løpt praktisk talt samme strekk i et løp her for noen år siden og mente å huske at høyre og venstre var nøyaktig like raskt. Etter å ha sett tilbake på strekket og kommentarene mine fra det forrige løpet tror jeg kanskje høyre er noen få sekund raskere. Svingen ut fra posten skyldtes at gjerdet var endret siden kartet var laget og at man nå måtte løpe slik.
14-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (10.04.2019) Bedriftsløp (10.04.2019)