Bedriftsløp (24.04.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kanadaskogen
Arrangør: Tryg BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.36 km
Tid: 36:20
Gj.sn. HR: 151
Maksimum HR: 182
Siden det var årets første løp i skogen forsøkte jeg å løpe litt ekstra kontrollert. Jeg fikk til fin flyt på strekkene, men det var litt rusk med postarbeidet.
S-1: Halvveis holdt jeg på å løpe ned stien i stedet for opp fordi jeg synes stien opp så brattere ut enn forventet. Men jeg stoppet opp og leste kartet slikat jeg kom meg inn på riktig sti.
1-2: Her likte jeg egenlig ingen av veivalgsalternativene, så da ble det en rett på-variant som jeg tror fungerte fint.
2-3: Ok, bortsett fra at jeg hadde lest feil på postbeskrivelsen og trodde jeg skulle til steinen. Derfor brukte jeg en del sekunder der på å konstantere at det ikke var noen post der.
3-4: Ok
4-5: Her var jeg litt for redd for å skli ut til venstre inn mot posten og dro i stedet litt for langt til høyre.
5-6: Det grønne inn mot posten viste seg å være noen svære trestammer. De første jeg traff på var upasserbare så der måtte jeg rundt, de neste kom jeg meg over.
6-7: Ok
7-8: Ut fra posten fant jeg ikke stien. Inn i posten trodde jeg at jeg løp inn hjelpekotesøkket slik at jeg skulle komme inn i posten ovenfra, men i stedet kom jeg ned mot myren og måtte svinge opp og tilbake.
8-9: Ok
9-10: Jeg løp først inn i skogen for å sjekke løpbarheten der, men forstod raskt at det var mye bedre å løpe ned myrsiget.
10-11: Inn i posten trakk jeg litt for langt opp og måtte en kote ned igjen.
11-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (24.04.2019) Bedriftsløp (24.04.2019)