Sprintcup 2 Bergen (30.04.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bergen sentrum
Arrangør: Varegg
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 4.93 km
Tid: 21:24
Gj.sn. HR: 157
Maksimum HR: 184
En løype med mange interessante veivalgsstrekk, men litt i lengste laget til å være sprint. Elendig start til 1. post - jeg brukte for mye tid på å lese veivalg til 2. Ellers ok gjennomføring, men det er en del steder jeg er usikker på om jeg har gjort riktig veivalg.
S-1: Jeg brukte først litt for langt tid på å finne starttrekanten, og deretter på å planlegge neste strekk. Dermed løp jeg rett forbi posten.
1-2: Her var jeg veldig usikker på veivalget. Jeg var klar over at valget jeg gjorde innebar en nedoverbakke som var så bratt at det ville redusere farten, men jeg syntes høyre så for langt ut. Jeg tapte noen sekunder der jeg passerte 6. posten fordi jeg ikke så stien inn med en gang.
2-3: Her var jeg raskt temmelig sikker på at dette var beste veivalg.
3-4: Ok
4-5: Igjen et strekk der jeg var usikker på veivalget, men venstre ville gitt både ekstra stigning og trapper nedover.
5-6: Jeg vurderte høyre som for langt, så da ble det ned den bratte bakken igjen.
6-7: Jeg var usikker på hva som var kortest på siste del av strekket. Først tenkte jeg ned svingene, men etter å ha sett litt mer på det fant jeg ut at den veien er lengre enn den ser ut til.
7-8: Ok
8-9: Nok en gang var jeg usikker på hva jeg skulle velge. Ned trappen igjen ville jeg ikke, men det var stort sett det eneste jeg var sikker på.
9-10: Ok
10-11: Jeg klarte å lese at jeg måtte inn til posten fra sør eller vest. Helt rundt til høyre så for langt ut og gjennom 8. posten ga bratt trapp, så da var det venstresiden som sto igjen.
11-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Sprintcup 2 Bergen (30.04.2019) Sprintcup 2 Bergen (30.04.2019)