Bedriftsløp (08.05.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Norvik
Arrangør: Skogselskapet BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.07 km
Tid: 45:54
Gj.sn. HR: 139
Maksimum HR: 153
I dag fikk jeg ikke noen flyt i løpingen. Jeg ble ikke komfortabel med kartet, og selv de partiene der jeg var sikker på orienteringen fikk jeg ikke opp farten.
S-1: En svak høyresving så naturlig ut, men det viste seg at grøntfeltet nå strekker seg helt opp til stupet og et godt stykke oppover søkket så der forsvant det mye tid. Inn mot posten fikk jeg ikke kartet til å stemme helt så jeg nølte mye.
1-4: En del nøling underveis, ellers ok.
4-5: Like før posten virket kollene så store og bratte at jeg begynte å lure på om jeg hadde rotet meg opp til stupene ovenfor. Men jeg kunne ikke forstå hvordan det skulle ha skjedd så jeg fortsatte litt til og fant posten.
5-6: Den første tanken min var å løpe stien til venstre, men jeg fant ut at den ekstra stigningen og lengden ville blitt for mye så jeg holdt meg heller nær streken.
6-10: Ok
10-11: Jeg fikk ikke helt tak på konturene inn mot posten og tapte litt tid på å slippe meg litt for langt ned til høyre.
11-12: Planen var egentlig en svak venstresving bortom stien og inn under skrentene, men jeg var litt for treig med å begynne å ta høyde så jeg kom bort til grøntfeltet og oppdaget at det gikk hjortetråkk gjennom det. Jeg satset på at det fortsatte hele veien og det fungerte fint.
12-13: Igjen var planen en svak venstresving, men igjen fant jeg et hjortetråkk som gjorde det greit å løpe rett på.
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (08.05.2019) Bedriftsløp (08.05.2019)