HOK-ranking (12.05.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Nordhordlandskulten
Arrangør: Bergens TF
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 9.39 km
Tid: 75:51
Gj.sn. HR: 136
Maksimum HR: 165
Det gikk langsomt fra start, men jeg følte at jeg fikk opp farten bedre etterhvert. Stort sett ok o-teknisk, men noen småfeil ble det her og der.
S-1: Jeg tok meg for dårlig tid til å vurdere veivalg på starten så jeg var godt oppe i bakken før jeg innså at jeg burde ha dratt ut til høyre. Jeg vurderte at det likevel ville lønne seg å løpe inn på rett på-veivalget.
1-2: Her vurderte jeg ikke noen andre veivalg. Stien viste seg å være vanskelig både å følge og å holde stor fart på. Jeg trodde at jeg hadde kommet inn på den øverste stien så jeg var litt overrasket over at jeg traff grøntfeltet så langt nede, men jeg tenkte jeg bare hadde slurvet med høyden på stykket etter det forrige grøntfeltet.
2-4: Sakte, men ellers ok.
4-5: På myrene ut fra posten klarte jeg å justere opp farten litt. Litt nølende inn i posten.
5-6: Ok
6-7: Her brukte jeg nok litt for mye tid på å forsøke å følge stiene i stedet for å bare løpe i riktig retning. Inn mot posten så jeg tidlig pytten, men ingen postskjerm. Da jeg kom ned til pytten så jeg fremdeles ingen postskjerm og da begynte jeg å bli skikkelig forvirret for jeg kunne ikke forstå at jeg var kommet feil. Men posten lå der - bak et lite høydepunkt.
7-8: Jeg tenkte å løpe på stien oppe på ryggen siden jeg hadde sett at det var mye brake i mange søkk. Stien viste seg å ikke være så bra, men på høyre side av ryggen var det veldig fint å løpe.
8-9: Jeg trodde ikke jeg kom til å tjene nok løpbarhet på å løpe på stiene til høyre så da ble det rett på. Planen var egentlig å følge stien helt opp på, og nedover ryggen, men da jeg nærmet meg toppen var stien vanskelig å følge og det som lignet mest på sti gikk for rett opp. Derfor løp jeg bortover lien i stedet. Det som viste seg å være det beste veivalget så jeg ikke: Rett ut på veien, deretter vei og sti frem til bratt klatring opp til posten.
9-10: Her var det lite å orientere på så jeg bestemte meg for å holde meg litt høyt og prøve å få oversikt over det som var nedenfor meg. Jeg så tidlig det jeg trodde var steinen, men jeg holdt høyden litt til siden jeg var usikker på om det var riktig.
10-11: Ok
11-12: Planen var opprinnelig å løpe opp myren etter kraftlinjen, men da jeg var der bestemte jeg meg for at stien måtte være bedre. Jeg var unøyaktig og kom inn på feil sti.
12-13: Ok, bortsett fra litt tap inn i posten fordi den var vanskelig å se.
13-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
HOK-ranking (12.05.2019) HOK-ranking (12.05.2019)