Kompisstafetten (02.06.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kvamskogen
Arrangør: Samnanger IL
Land: Norge
Disiplin: Stafett
Etappe: 5/5
Distanse: 5.15 km
Tid: 30:40
Gj.sn. HR: 131
Maksimum HR: 175
Dette var en bra gjennomført etappe både o-teknisk og løpsmessig. Beina var heldigvis ikke like tunge som jeg hadde forventet at de skulle være etter ultralang i går.
S-3: Oppover bakken var det nødvendigvis tungt å løpe, men jeg syntes det fungerte ganske bra.
3-4: Veivalget rundt på veien forkastet jeg med en gang, så da var det egentlig bare detaljene på venstreveivalget som gjensto. Jeg hadde håpet at jeg skulle kunne holde høyden, eller til og med ta litt mer høyde i det hvite området etter den lille myren ovenfor stupene, men det viste seg å være dårlig løpbart. Derfor er det mulig det hadde vært like greit å løpe helt bort til søkket før jeg løp opp. Litt nølende inn i posten.
4-5: Jeg ville spare meg for litt av motbakken så jeg tok sjansen på at jeg skulle kunne runde rundt nesen og gjennom grøntfeltet. Grøntfeltet var for tett så jeg måtte ned og tapte nok litt tid i forhold til å løpe over.
5-7: Ok
7-8: Litt dårlig fokus ut av posten så jeg begynte såvidt på bakken før jeg innså at retningen ikke var helt bra. Videre burde jeg nok rundet litt mindre slik at jeg hadde truffet veien litt senere. Jeg vurderte å løpe ned den åpne stripen fra veien, men jeg viste fra løpet i går at ned gjennom grøntfeltet var ok så da prøvde jeg å løpe så rett på jeg klarte. Litt nølende inn i posten.
8-9: Ut fra posten var planen å løpe like i overkant av grøntfeltet, men jeg trakk litt for langt opp.
9-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Kompisstafetten (02.06.2019) Kompisstafetten (02.06.2019)