Bedriftsløp (19.06.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Åstveitskogen
Arrangør: Fisken BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.35 km
Tid: 36:09
Gj.sn. HR: 147
Maksimum HR: 160
Dette var den o-teknisk mest krevende løypen jeg har løpt på en stund. Terrenget er så detaljrikt at man må generalisere mye for å holde farten oppe, samtidig gjelder det å lese nok kart til å faktisk treffe postene. Stort sett klarte jeg å balansere dette bra, men på noen poster glapp det.
S-1: Jeg begynte dårlig - jeg ble for ivrig og tok meg ikke nok tid til å lese kartet skikkelig. I utgangspunktet tok jeg av stien på riktig sted, men så trodde jeg av en eller annen grunn at jeg hadde tatt av for tidlig og dro ned på stien igjen. I stedet for å roe ned holdt jeg farten oppe og endte opp med en liten runde.
1-2: Greit nok, men nølende etter at bommen til første post hadde hindret meg i å få flyt i orienteringen.
2-3: Ok
3-4: Her var strategien å runde vannet uten å bruke for mye tid på å lese detaljert hvor jeg løp. Jeg dro litt venstre ut av posten for å kunne bruke stiene til å holde farten oppe, men jeg brydde meg ikke om å vite nøyaktig hvilken sti jeg løp på til enhver tid. Inn i posten skulle jeg vært flinkere til å roe ned å få full kontroll på kartet. Det at jeg ikke så det avlange høydepunktet nord for kollen på kartet gjorde at jeg brukte lenger tid på å lese meg inn enn jeg burde.
4-5: Her tenkte jeg at jeg skulle komme meg ned skrenten ut fra posten, men den viste seg å være et stup så jeg måtte helt rundt.
5-10: Ok
10-11: Planen var å skjære ned skrålien i stedet for å følge veien for å spare litt lengde, men skrentene som jeg ikke så på grunn av løypetrykken hindret meg i å finne et fornuftig sted i å ta av fra veien.
11-12: Ok
12-13: Den første tanken min var å løpe rett på, men så innså jeg at posten lå så langt nede at rundt til venstre ville gi kun lite stigning inn i posten. Steinklyngen lå en del lengre oppe i skråningen enn jeg hadde sett for meg så jeg tapte litt tid inne i postsirkelen.
13-14: Jeg innså at jeg måtte like høyt uansett så da fant jeg ut at det var like greit å dra rett på og bli ferdig med stigningen i stedet for å dra rundt på sti til høyre.
14-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (19.06.2019) Bedriftsløp (19.06.2019)