OSI/GeoForm Rankingløp 8 (07.08.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Tangenåsen
Arrangør: GeoForm
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 6.54 km
Tid: 52:02
Gj.sn. HR: 138
Maksimum HR: 152
Siden jeg stort sett bare løper i Bergensterreng for tiden tenkte jeg det var greit å i hvert fall starte litt rolig for å få god kontroll på kartet. Dessverre ble det bom på første post likevel, og jeg klarte heller ikke å øke farten noe vesentlig senere i løpet.
S-1: Jeg trodde egentlig jeg hadde kontroll på kurvebildet inn mot posten, og da jeg kom ned i myren syntes jeg det så veldig riktig ut. Men siden det ikke var noen post der fant jeg ut at eneste mulighet som virket sannsynlig var at jeg var kommet ned i den lange myren.
1-2: Greit nok, men jeg ble litt forvirret underveis av at den blå myren var mye mer bevokst enn forventet. Men det er jo bare et utslag av at det er lenge siden jeg har løpt på østlandet.
2-3: Det gikk tungt og langsomt. Midtveis holdt jeg på å skli ut av kursen et par ganger, og der jeg passerte 10. post fant jeg absolutt ikke noen god trassé. Inn i posten hadde jeg fin kontroll.
3-6: Ok
6-7: Jeg vurderte å runde rundt til høyre, men jeg syntes det virket for langt.
7-8: Stien nedover på forrige strekk hadde vært så gjørmete at jeg valgte å ikke løpe bort på stien på dette strekket selv om den kunne se ganske fristende ut.
8-9: Her hadde jeg ikke god nok kontroll: retningen var ikke bra og jeg hadde også problemer med å få kartet til å stemme helt.
9-10: Siste halvdel av stykket frem til stien lot jeg meg trekk for mye ut til siden av dårlig løpbarhet et lite stykke.
10-11: Ok, bortsett fra at det var veldig dårlig bunn det siste stykket inn mot posten så det hadde nok vært bedre å løpe inn både høyere oppe og lavere nede.
11-12: Jeg ville ikke ut samme vei som jeg kom inn, men jeg var usikker på om jeg skulle dra opp eller ned. Ned var kortest og unngikk ekstra stigning så jeg valgte det. Bunnen var ganske steinete, men bedre enn der jeg kom inn.
12-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
OSI/GeoForm Rankingløp 8 (07.08.2019) OSI/GeoForm Rankingløp 8 (07.08.2019)