Sprintcup 3 Bergen (20.08.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Hellen skole
Arrangør: Varegg
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 3.48 km
Tid: 17:29
Gj.sn. HR: 149
Maksimum HR: 159
S-6: Grei flyt. Til 2. var eneste strekket med veivalg og der er jeg ganske sikker på at jeg valgte riktig. Løpsmessig føltes det litt "dødt" i begynnelsen, men det kom seg etter hvert.
6-7: Jeg bestemte meg raskt for dette veivalget. I krysset litt før posten ble jeg plutselig veldig usikker fordi det var en innkjørsel som jeg tolket som en vei og da fikk jeg ikke ting til å stemme.
7-8: Her skulle jeg egentlig vært diskvalifisert, men når arrangøren ikke gidder å sjekke om kartet stemmer der de legger løypen gidder ikke jeg å si at de skal diskvalifisere meg for slikt. Jeg visste for så vidt at kartet ikke stemte her for det var akkurat likt til på bedriftsløpet her i vår. Jeg bestemte meg for å forsøke å løpe lovlig i forhold til hvordan kartet så ut, og jeg trodde også at jeg gjorde det. Det var først etter at jeg var i mål jeg så at det ikke var tegnet passasje gjennom gjerde i krysset der jeg løp inn på banen.
8-11: Det var litt vanskelig å finne alle stiene oppå haugen så her sank farten en del, men greit nok.
11-12: På vei inn mot 12. post oppdaget jeg at jeg egentlig var for sent ute med å planlegge neste strekk så der måtte jeg redusere løpsfarten en del.
12-13: Jeg vurderte raskt høyre som best siden venstre ville gi mer stiløping og minst like mye stigning. Først tenkte jeg å løpe ut langs bygningen til veien, men så så jeg at rett på ut fra posten kunne fungere. Det var ikke fint gjennom der, men det var nok raskest likevel.
13-14: Jeg hadde egentlig tenkt å løpe tilbake der jeg kom fra, men da jeg kom inn til 13. post så jeg at det var mye finere å løpe opp på andre siden av stupene.
14-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Sprintcup 3 Bergen (20.08.2019) Sprintcup 3 Bergen (20.08.2019)