Bedriftsløp (21.08.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Solbakkefjell
Arrangør: UBIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.41 km
Tid: 28:58
Gj.sn. HR: 123
Maksimum HR: 141
En ganske lettløpt løype uten de helt store o-tekniske utfordingene. Det ble en unødvendig bom på 5. post, ellers ok.
S-3: Jeg fikk ikke vegetasjonen til å stemme her, men med en kombinasjon av retning, høyde og å se på myrene følte jeg at jeg hadde bra kontroll likevel.
3-4: Egentlig et veldig enkelt strekk, men i myren før posten fikk jeg ikke kartet til å stemme helt så jeg lurte litt på om jeg på et eller annet vis hadde kommet inn i myren ovenfor. Jeg reduserte farten litt, leste litt mer på kartet og fant ut at jeg måtte være der jeg trodde. Da jeg fortsatte videre stemte ting fint og posten lå der jeg forventet.
4-5: Jeg var litt skeptisk til det smale søkket fordi jeg fryktet at løpbarheten ville være dårlig der. Men siden søkket både ga kortest vei og veldig enkel orientering valgte jeg å prøve det - og det viste seg å være helt fint å løpe der. Inn i posten roet jeg ikke godt nok ned og da jeg kom opp på kanten visste jeg ikke om jeg var før eller etter høydepunktene.
5-6: Jeg dro litt lenger til venstre enn jeg hadde planlagt på siste halvdel av strekket fordi jeg syntes det så bedre ut å komme seg opp skråningen der. Jeg trodde jeg gjennomførte strekket greit, men likevel tapte jeg overraskende mye tid her.
6-9: Ok
9-10: Jeg kom inn litt for langt nede og måtte klatre 5 høydemeter opp til posten; ellers ok.
10-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (21.08.2019) Bedriftsløp (21.08.2019)