Bedriftsløp (11.09.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Fanaseter
Arrangør: Eikner BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5 km
Tid: 45:18
Gj.sn. HR: 145
Maksimum HR: 152
Dette ble et ganske rotete løp. Tidvis følte jeg at jeg hadde store problemer med å holde retningen. Det er mulig at det skyldes nytt og litt uvant kompass (nytt merke), men så er jo heller ikke retningsløping min sterke side heller. Tungt gikk det også, men slik myrene var i dag kunne man vel ikke forvente annet.
S-1: Den grønne skogen så grei nok ut så jeg tenkte det var like greit å kutte svingen litt i stedet for å følge veien helt opp til stikrysset. Men så var det dette med retning da...
1-2: Igjen hadde jeg problemer med å holde retningen, men jeg forsto at jeg kom ned litt lengre til venstre enn myrdraget jeg hadde planlagt så jeg kom meg greit inn i posten.
2-4: Ok. Inn mot 4. post var det bra jeg hadde kontroll på myrene og kotene for stien var ikke noe sted å se.
4-5: Dette så jeg at kunne bli et vanskelig strekk så jeg var nøye med retningen oppover. Jeg krysset noe jeg mente måtte være stien før posten så da regnet jeg med at jeg skulle rett bort og finne steinen. I stede så jeg myren nord-øst for posten og tok meg inn slik.
5-6: Over toppen trodde jeg at jeg passerte under den lille skrenten like ved streken da jeg egentlig løp under den større skrenten lenger sør-vest. Jeg forsto at jeg var feil da jeg kom ned i det grønnskraverte søkket, men der gikk det bort en del tid.
6-7: Nok et strekk som så utfordrende ut så igjen var jeg nøye med retningen og la meg litt til høyre siden det så lettest ut å ta posten slik. Inn mot posten var konturene grei å lese så jeg fikk fin kontroll.
7-8: Ok
8-9: Her trodde jeg at jeg hadde dratt for langt til høyre opp på toppen og forvekslet den store åpne myren med den litt mindre myren med åpent i midten lenger nord. Jeg burde forstått hvor jeg var da jeg passerte en post i en annen løype som lå på steinen i kanten av myren, men det var først da jeg kom til skrentene nedenfor at jeg innrømte for meg selv at jeg var kommet feil.
9-M Ok.
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (11.09.2019) Bedriftsløp (11.09.2019)