Bedriftsløp (25.09.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Båteviksvatn
Arrangør: Skogselskapet BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.44 km
Tid: 48:12
Gj.sn. HR: 130
Maksimum HR: 173
For et rotete løp! I dag følte jeg ikke at jeg fikk til noe som helst. Masse o-tekniske feil, og løpsmessig gikk det tungt.
S-1: Jeg hadde planen for hvordan jeg skulle løpe klar, men så lot jeg meg friste til å løpe på den fine stien nedover ryggen i stedet for rett på slik jeg hadde planlagt. Da jeg tok av fra stien hadde jeg ikke full kontroll på hvor langt jeg hadde kommet og løp egentlig bare på lykke og fromme nedover. Jeg så noe som jeg trodde måtte være rekken av koller der posten skulle være, men det var det ikke.
1-2: Halvveis feiltolket jeg søkket med den lille skrenten på som nederste del av det store søkket med skrenter og stup. Dermed begynte jeg å trekke oppover. Siden jeg allerede hadde trukket oppover så jeg ikke noe poeng i å dra ned på stien igjen, men beholdt litt av høyden. Inn mot posten forsto jeg ikke kartet helt.
2-3: Igjen lot jeg meg friste til å løpe på sti i stedet for rett på slik som planlagt, men denne gangen kom jeg meg raskt tilbake til planen min. Jeg så posten på god avstand, og da slappet jeg for mye av og endte opp med å miste den av syne og løpe forbi den.
3-4: Greit frem til myren, men derfra hadde jeg for dårlig kontroll. Først var jeg usikker på hvilket stup jeg hadde løpt opp under. Etter å ha funnet ut av det klarte jeg ikke å holde meg til riktig retning.
4-5: Ok til jeg krysset den siste stien, men derfra dro jeg for mye til høyre selv om nesen som stakk ut i myren var så tydelig at det burde være lett å unngå.
5-6: Igjen dro jeg for mye til høyre.
6-7: Her hadde jeg kontroll, men løp litt for ubeslutsomt.
7-8: Veivalgene som ga mer stiløping syntes jeg så for lange ut, så jeg bestemte meg for rett på i starten og så rundt til høyre. Da jeg kom opp i myren etter stien sjekket jeg ikke retningen, men bare fulgte den i troen på at jeg løp gjennom den gule myren like sør for streken. Først i enden av myren tenkte jeg over hvor stor den var og sjekket retningen. Dermed måtte jeg bare komme meg opp til stien. Stidelen av veivalget gjennomførte jeg veldig dårlig - jeg brukte alt for mye tid på å sjekke at jeg faktisk løp på riktig sti også der det ikke var noen feil jeg kunne ha gjort. Inn i posten trodde jeg at jeg hadde kontroll, men endte likevel opp for langt nede.
9-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (25.09.2019) Bedriftsløp (25.09.2019)