Sprintcupfinale (01.10.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Brann stadion/Sletten
Arrangør: Bergens TF
Land: Norge
Disiplin: Sprint/jaktstart
Distanse: 3.11 km
Tid: 14:06
Gj.sn. HR: 159
Maksimum HR: 183
Jeg startet først i jaktstarten med 37 sekunders ledelse, men siden H16-18 og H40- ble startet samtidig i samme løype var vi tre som løp sammen. Jeg satset på å ta initiativet selv og løpe mest mulig mitt eget løp.
S-1: Ikke så mye å velge i her, men jeg holdt på å gå glipp av veien gjennom lekeplassen som jeg endte opp med å løpe. Planen var å løpe rett frem, men så så jeg en åpen port og sjekket kartet en gang til.
1-2: Jeg så ikke muligheten for å løpe slakere vei lengre rundt til høyre (som antakelig var bedre) dermed ble det en litt for tøff stigning.
3-7: Enkle poster der jeg fikk tatt meg tid til å lese langstrekket.
7-8: Jeg syntes veivalget som gikk nærmere rett på ga for mye stigning i forhold til den lengden jeg sparte derfor ble det høyre. Egentlig ville jeg løpe inn til venstre litt tidligere å passere langs grusbanen, men jeg klarte ikke å lese ut fra kartet om det var en upasserbar mur der eller ikke. På veien langs grusbanen kolliderte jeg med en annen løper og måtte stoppe en del sekunder for å forsikre meg at det hadde gått bra med denne. Derfor fikk de to andre en luke.
8-13: Jeg så de andre foran meg hele veien og jeg forsøkte å tette luken, men de holdt for stor fart til at jeg klarte det.
13-14: Jeg så de andre løpe opp, men jeg stusset noen sekunder før jeg fulgte på. Jeg hadde lest postbeskrivelsen som 'enda av skrent' i stedet for 'ende av gjerde' og lurte derfor på om jeg skulle over eller under skrenten. En ekstra kikk på kartet og postbeskrivelsen oppklarte det.
14-15: Jeg så ikke noe til de to andre her så jeg regner med at de løp venstre, men jeg syntes høyre så litt kortere ut.
I mål ble vi overrasket av dopingkontroll! Dermed måtte jeg sammen med fire andre løpere ned på Brann stadion og avgi prøve før vi fikk gå hjem. Ikke akkurat det man forventer på et lite, lokalt løp...
Vis kommentarer (0)
 
Sprintcupfinale (01.10.2019) Sprintcupfinale (01.10.2019)