Klubbmesterskap (26.05.2020)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Munkebotn
Arrangør: TIF Viking
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.08 km
Tid: 33:07
Gj.sn. HR: 144
Maksimum HR: 150
Så ble det start på denne sesongen også. Teknisk gikk det nesten overraskende bra til å ikke ha konkurrert eller trent på kart på over et halvt år. Jeg kjente gårsdagens langtur ganske godt i beina, men likevel ikke like ille som fryktet.
S-3: Stort sett ok. Det var ikke alle stedene jeg fant de riktige passasjene gjennom tett skog, men grei nok flyt i starten.
3-4: Jeg så såvidt på veialternativet med forkastet det raskt. Jeg syntes jeg fant en grei trasse bortover lien - en god del av veien gikk det faktisk et tråkk som var fint å løpe i. Strekktidene tyder på at det spilte liten rolle om man løp rett på eller opp på veien.
4-5: Tungt, men ellers ok.
5-6: Dette strekket følte jeg ikke at flyten var helt bra, men ingen egentlige feil.
6-7: Jeg viste at stien i kanten av det gule var vanskelig å løpe fort nedover, derfor la jeg meg heller litt til siden. En liten stopp like før posten da jeg ikke så steinen så tidlig som jeg hadde forventet.
7-8: Her var jeg litt ufokusert et stykke og forventet først å finne posten et høydepunkt tidligere.
8-9: Jeg hadde egentlig tenkt å løpe over til stien tidligere, men fant ut at myren var så bra løpbar at jeg holdt meg der et stykke. Stien på siste del av strekket var kronglete, men jeg tror ikke det finnes noe bedre alternativ.
9-10: Her gjorde jeg det enkelt for meg selv og styrte etter kraftlinjen.
10-11: Jeg hadde kontroll da jeg kom ned til myrkanten, men derfra slurvet jeg. Da jeg krysset over ryggen mellom myrdragene burde jeg forstått at jeg var for langt nede, men likevel leste jeg skrenten jeg så som den jeg hadde tenkt å passere på vei inn i posten.
Vis kommentarer (0)
 
Klubbmesterskap (26.05.2020) Klubbmesterskap (26.05.2020)