Bedriftsløp (02.09.2020)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kanadaskogen
Arrangør: Tryg/Hordaveg
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.28 km
Tid: 39:20
Gj.sn. HR: 134
Maksimum HR: 152
Halvveis til start oppdaget jeg at kompasset lå igjen i sekken. Jeg tenkte først å løpe tilbake å hente det, men bestemte meg for at å løpe uten kompass passet egentlig veldig bra med dagens plan: løpe rolig med god fokus på orienteringen.
S-1: Høyt gress gjorde det vanskelig å si hva som var sti i starten. Siste stein før posten var så stor at jeg lurte på om det virkelig var riktig stein jeg passerte. Men med veien i passe avstand nede til høyre for meg kunne jeg ikke forstå annet enn at jeg løp riktig, og steinen posten lå med var virkelig stor.
1-2: Jeg holdt bevist litt til høyre for å få kontroll på det flate partiet på myren før jeg løp inn i skogen. Løpbarheten inne i det grønne var bra så jeg holdt meg der.
2-3: Jeg trodde jeg hadde kontroll, men det må ha vært et ekstra tråkk som jeg tok for å være sti. Da jeg passerte kollen med skrent mellom de to myrene trodde jeg at jeg var på vei ut av den siste myren før posten. Jeg så fort at jeg for raskt kom ned på flaten til at det kunne være riktig, men jeg brukte likevel for lang tid på å forstå hva som hadde skjedd. Her burde jeg ha stoppet opp tidligere og tatt meg inn. Inn mot posten prøvde jeg å lese på konturene siden jeg ikke hadde noe kompass å hjelpe meg med, men de ble litt for utydelige til at jeg kom meg rett inn i posten.
3-6: Ok
6-7: Her planla jeg å holde høyden, men gled litt nedover likevel. Da jeg så det store søkket foran meg forsto jeg at jeg var i ferd med å løpe forbi, snudde på hodet og så posten.
7-8: Jeg la meg bevisst litt til venstre for streken her slik at jeg skulle vite hvilken side jeg skulle løpe mot da jeg kom til bekken. Jeg var litt uheldig å komme ned slik at posten var skjult bak en treklynge, ellers kunne jeg sett posten tidligere og fått en litt raskere inngang.
8-9: Igjen la jeg meg bevisst litt til venstre slik at jeg kunne følge søkket inn i posten.
9-10: Ok
10-11: Jeg tenkte først å løpe til venstre for vannet, men så innså jeg at det burde gå greit å komme seg opp også om jeg løp til høyre og den veien er kortere.
11-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (02.09.2020) Bedriftsløp (02.09.2020)