Bedriftsløp (19.05.2021)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Damsgårdsfjellet
Arrangør: Tryg BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.96 km
Tid: 41:20
Gj.sn. HR: 146
Maksimum HR: 154
Med så lang tid siden sist o-løp var jeg mest opptatt av å få orienteringen til å sitte. Inn i postene var det ikke helt bra, men tross alt bedre enn fryktet etter hvordan det gikk i flere av de få løpene jeg fikk løpt i fjor.
S-1: Inn i posten leste jeg ikke kartet godt nok og forsto ikke at den tydelige steinen jeg løp mot umulig kunne være den riktige, men da jeg ikke fant noen post der forsto jeg i det minste med en gang hvor jeg skulle.
1-2: I myren etter stien hadde jeg full kontroll. Siste myren før posten var mindre tydelig enn jeg forventet, men jeg mente å se den også. Likevel dro jeg forbi og stoppet først da jeg så søkket med blå myr.
2-3: Ut av posten fant jeg ingen god trasé og ble presset litt mer mot høyre enn planlagt. Inn i posten leste jeg for lite kart og hadde generelt for dårlig kontroll.
3-6: ok
6-7: Jeg så ingen aktuelle alternativer til rett på. Da jeg kom opp til den blå myren halvveis i stigningen tenkte jeg at jeg var kommet opp til myren ved 3. post og begynte å dra venstre. Jeg forsto raskt feilen og fortsatte oppover. Heldigvis gikk det greit å passere gjennom det grønne. Resten ok.
7-8: Her mente jeg at jeg hadde god kontroll, men da jeg nærmet meg så jeg en skrent som kom for tidlig til å være den riktige og som heller ikke stemte med noe annet jeg så på kartet. Beste forklaringen jeg kunne finne var at jeg så opp på en av skrentene vesentlig lenger oppe og at jeg derfor måtte nedover. Under skrentene nedenfor posten forsto jeg hvor jeg var og på vei opp igjen så jeg skrenten som var skjult av postsirkelen.
8-9: Jeg valgte høyre inn mot posten fordi jeg antok at det bredere søkket ville gi bedre løpbarhet. Det var relativt steinete nedover der, så jeg vet ikke om det var riktig.
9-10: Ok
10-11: Ok, bortsett fra en liten kortslutning halvveis: Jeg så ruinen i terrenget og tok den for å være steinrøysen like ovenfor det krysset jeg skulle opp fra. Dermed løp jeg litt opp og ned igjen.
11-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (19.05.2021) Bedriftsløp (19.05.2021)