"kommuneløp" Bergen, med løyper fra KM langdistanse (30.05.2021)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Livarden
Arrangør: Fana IL
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 6.29 km
Tid: 46:21
Gj.sn. HR: 143
Maksimum HR: 152
Stort sett veldig grei orientering, men fokus glapp helt på vei til 10. post. Det var tungt oppover bakkene i begynnelsen, men det er vel bare slik det er med bratte oppoverbakker.
S-2: Ok
2-3: Her hadde jeg ikke helt god nok kontroll, men tok meg inn før jeg tapte noe særlig tid. Grøntfeltet sør for posten trodde jeg først var det like ved posten - derfor justerte jeg ikke retningen med en gang jeg var forbi kollepartiet.
3-6: Ok
6-7: Myrene var tørre og fine å løpe i så jeg valgte å la være å løpe de siste høydemeterne opp langs stien. Jeg tror dette fungerte fint.
7-8: Jeg bestemte meg raskt for at dette måtte være beste veivalg. Med en varde der jeg skulle ta av fra stien kunne jeg ha fullt fokus på å holde høy fart nedover. Inngangen i posten var enklere enn jeg hadde forventet.
8-9: Utgangspunktet mitt her var å løpe rett på og bruke høyspentledningen til å hjelpe meg med retningen. Etter veldig dårlig fremkommelighet det første stykket så jeg en gang til på kartet og fant noen myrer litt ut til venstre jeg kunne bruke. Der var løpbarheten god.
9-10: Jeg hadde lest på forhånd at jeg skulle rett på i myr, men på vei ut fra posten gikk det opp for meg at det var to "etasjer" jeg måtte velge mellom. Jeg roet ned litt, leste kartet og bestemte meg for den øverste myren. Men jeg tok meg ikke nok tid til å lese kartet godt nok til at jeg kom meg opp i myren jeg ville løpe i. Siden jeg løp nedre myr og trodde jeg var i øvre forsto jeg ikke hva som skjedde da jeg ikke fant posten. Jeg var så trygg på at jeg var der jeg skulle at det var like før jeg konkluderte med at posten var borte, men så forsto jeg hva jeg hadde gjort feil.
10-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
"kommuneløp" Bergen, med løyper fra KM langdistanse (30.05.2021) "kommuneløp" Bergen, med løyper fra KM langdistanse (30.05.2021)