Bedriftsløp (02.06.2021)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Haukås
Arrangør: Fisken BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.42 km
Tid: 37:20
Gj.sn. HR: 144
Maksimum HR: 153
Dette var et skikkelig artig løp - fin løype i fint terreng. Her var det behov for fullt fokus hele veien, og det klarte jeg i hvert fall nesten.
S-3: Tøff start opp bakken, men jeg kom greit inn i orienteringen. Jeg fikk sett gjennom løypen og vurdert veivalg der det var aktuelt.
3-4: Jeg trodde jeg hadde løpt lenger nedover enn jeg hadde, men da jeg kom bort til stien igjen forsto jeg hvor jeg var og kom meg raskt ned til posten.
4-5: Ok
5-6: Jeg vurderte å løpe en venstrevariant som sparer noe høyde, men jeg fant ut at det ble for kronglete til at den ekstra lengden kunne forsvares. Det var såpass mye trær som lå på kryss og tvers der jeg løp ut fra posten at det ville nok vært bedre å løpe mer rett ut på stien.
6-7: Ned fra myren tenkte jeg feil et øyeblikk og trodde jeg var på vei rundt kollen posten ligger bak, men jeg korrigerte meg raskt inn igjen. Inn mot posten var jeg litt heldig da jeg trodde jeg skulle lenger ned, men så så jeg posten på grunn av andre løpere som var der.
7-8: Jeg hadde litt dårligere kontroll nedover lien enn jeg likte, men jeg mente at jeg hadde holdt retningen bra så jeg regnet med at jeg ville få igjen kontrollen i tide. Jeg tok meg litt ekstra tid da jeg passerte traktorveien for å være sikker på at jeg visste nøyaktig hvor jeg var.
8-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (02.06.2021) Bedriftsløp (02.06.2021)