Klubbmesterskap (15.06.2021)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Fløyen
Arrangør: TIF Viking
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 3.21 km
Tid: 23:04
Gj.sn. HR: 139
Maksimum HR: 177
Jeg var spent på hvordan beina skulle være etter maraton i helgen, men det viste seg å ikke være noe problem. O-teknisk løp jeg ganske bra, selv om det var litt unødvendig nøling noen steder og et par veivalg som ikke var helt optimale.
S-1: Ut fra start burde jeg fulgt veien et lite stykke til før jeg kuttet svingen. Inn i posten endte jeg opp med å runde litt mer enn planlagt, men jeg tror ikke jeg tapte mye på det.
1-2: Myrene innover mot posten var så våte at det hadde kanskje vært minst like bra å løpe veien helt opp til lysløypen.
2-3: Her nølte jeg litt inn mot posten. Da jeg løp over det ovale høydepunktet tenkte jeg først at jeg krysset kollen like før posten og måtte derfor lese litt ekstra på kartet for forstå hvor jeg skulle videre.
3-4: Her burde jeg ha lest postbeskrivelsen, for jeg trodde posten skulle ligge ved den vannfylte gropen. Jeg så posten da jeg snudde på hodet etter å ha kommet ned til gropen, så ikke noe stort tidstap.
4-5: Myren var så våt at jeg måtte holde litt mer til venstre enn planlagt. Skrenten var vanskeligere å se enn forventet, men jeg hadde riktig retning så den dukket opp som den burde.
5-6: Ok
6-7: Her var det litt for mange trestammer så lå på tvers der jeg passerte det grønne før posten så det var nok ikke helt optimalt å løpe der jeg løp. Men jeg tror likevel tanken om å kutte over der er riktig.
7-8: Jeg tenkte både på en svak høyresving og på å løpe helt rundt på sti til venstre i tillegg til det jeg valgte. Høyresvingen vurderte jeg å ha for stor risiko for dårlig løpbarhet i forhold til de jeg eventuelt kunne tjene. Rundt til venstre syntes jeg ble for langt, og jeg følge meg sterk nok til å håndtere de ekstra kotene med stigning jeg fikk mer rett på. Etter å ha kommet i mål ble jeg gjort oppmerksom på det beste veivalget - rundt på venstre på sti, men gjennom terrenget fra høyresvingen i lysløypen.
8-9: Jeg satset på at det gikk greit å komme seg ganske rett ned her, og det viste seg å stemme. Jeg holdt litt til venstre siden det var markert sammenghengde skrent til høyre.
9-M: En liten sving rundt kulissene til Hakkebakkeskogen.
Vis kommentarer (0)
 
Klubbmesterskap (15.06.2021) Klubbmesterskap (15.06.2021)