Kompisstafetten (20.06.2021)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kvernesåsen
Arrangør: Samnanger IL
Land: Norge
Disiplin: Stafett
Etappe: 5/5
Distanse: 5.81 km
Tid: 48:03
Gj.sn. HR: 149
Maksimum HR: 159
Vi nærmer oss familielag i Kompisstafetten - foreløpig 3 av 5 etapper. For min del ble det en dårlig start, men etter første post var jeg meget godt fornøyd med løpet.
S-1: Fellesstart med et ganske stort og godt felt. Jeg forsøkte å sette god fart fra start for å bli kvitt flest mulig med en gang, men orienteringen ble litt for omtrentlig. Jeg fikk ikke ting til å stemme helt da jeg tok av fra stien, men jeg følge meg likevel sikker på at jeg var nedenfor posten. Først da jeg var oppe og så den åpne myren innså jeg feilen.
1-3: Jeg løp ganske hardt på for å gjøre opp for feilen, men nå hadde jeg god kontroll på orienteringen.
3-4: Jeg trodde 10. post var en post som skulle besøkes to ganger helt til jeg var på posten. Jeg ville antakelig løpt temmelig likt uansett, så jeg tror ikke jeg tapte noe tid på det. Inn i posten måtte jeg litt lenger nedover søkket enn jeg ventet, men ikke noe vesentlig tidstap.
4-5: Her fikk jeg ikke kartet til å stemme helt underveis, men jeg traff det markerte søkket før posten som forventet så da var det greit.
5-7: Ok
7-8: Jeg vurderte også å løpe på nedsien av skrentrekken, men jeg ville helst komme nedover ryggen så jeg valgte å holde meg oppe.
8-10: Ok
10-12: Her forsøkte jeg å dra på litt ekstra for å forsøke å kvitte meg med Samnanger-løpere jeg ikke klarte å løpe fra så lenge det var flatt eller oppover. Jeg tok sjansen på å forenkle orienteringen mye for å kunne holde god fart. Med kontroll på først kraftledningen rett etter veien og så den åpne myren lenger nede følte jeg at jeg meg tilstrekkelig sikker. Inn mot 12. post så jeg ryggen på en gruppe løpere som startet kort før fellesstarten.
12-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Kompisstafetten (20.06.2021) Kompisstafetten (20.06.2021)