Geilo 4-dagers, dag 4 (01.08.2021)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Vestlia
Arrangør: IL Gular
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 6.97 km
Tid: 45:07
Gj.sn. HR: 138
Maksimum HR: 179
Jeg forsto at det ville bli vanskelig orientering i starten så jeg bestemte meg for å begynne rolig. Jeg ble kanskje litt for passiv, men jeg hadde i hvert fall kontroll. Overgangen til lettere orientering i stor fart håndterte jeg fint, men da jeg skulle tilbake til vanskeligere orientering igjen var jeg ikke flink nok.
S-2: Veldig forsiktig og kontrollert. Her var bunnen så steinete at jeg hadde nok uansett ikke klart å løpe veldig mye fortere.
2-7: Med bedre løpbarhet skrudde jeg opp farten litt her, men holdt fremdeles noe igjen for å være sikker på at jeg hadde kontroll på orienteringen.
7-14: Her var orienteringen enkel. Rundt 12. post var myren bevokst litt lenger ut enn kartet viste og jeg brukte litt for lang tid på å innse det. Jeg syntes jeg klarte å få opp grei fart på veiene, men myrene var tunge å løpe i.
14-15: Grei kontroll, men posten var vanskelig å se siden den lå helt nede i gropen.
15-16: Her var jeg ikke flink nok med retningen. Jeg stoppet opp ved en stor grop som jeg mente måtte være på kartet, men fant den ikke. Hadde den vært der ville jeg nok tatt meg inn litt raskere. Jeg forsto uansett at jeg måtte være for langt til venstre og dro nedover.
16-17: Igjen for dårlig retningsløping. Da jeg løp over kollen trodde jeg at jeg løp over nesen foran posten, men da steinen ikke lå bak der forsto jeg straks hva jeg hadde gjort feil.
17-18: Her feilberegnet jeg både høyde og lengde. Jeg trakk nedover fordi jeg trodde det slake partiet nedenfor meg var myren rett ovenfor posten mens jeg egentlig bare var halvveis på strekket.
18-19: Ok
19-20: Her hadde jeg for dårlig kontroll nedover, men korrigerte meg inn da jeg så det åpne området.
20-23: Ok
23-24: Her slurvet jeg, men kom egentlig greit ut av det. Planen var å følge veien helt til det andre stikrysset før jeg tok av, men da jeg så den første stien tenkte jeg at det var den riktige. Jeg forsto raskt feilen og fortsatte frem til posten min - antakelig raskere enn om jeg hadde løpt som planlagt.
24-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Geilo 4-dagers, dag 4 (01.08.2021) Geilo 4-dagers, dag 4 (01.08.2021)