Bedriftsløp (25.08.2021)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Alvøen
Arrangør: Bergenslærerne
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.68 km
Tid: 44:25
Gj.sn. HR: 135
Maksimum HR: 163
Jeg var litt for ivrig fra start og hadde problemer med å få en skikkelig rytme i orienteringen i dag.
S-1: Grei nok kontroll, men ikke helt god følelse.
1-2: Her forsøkte jeg å lese på både grøntfeltene og høydebildet, men gled likevel helt ned til stien.
2-3: Dårlig retning på utgangen fra posten, ellers ok.
3-4: Jeg forsto ikke om jeg løp på den øvre eller nedre stien før jeg leste meg inn nedenfor posten. Her leste jeg feil på kartet og trodde skrenten skulle peke motsatt vei så jeg fikk en runde rundt kollen.
4-8: Ok
8-9: Jeg tok meg tid til å finne den utydelige stien ut fra posten først og fremst fordi jeg ville at den skulle hjelpe meg å finne stikrysset med stien som passerer posten. Den utydelige stien var grei å følge nesten hele veien, men den bommet på stikrysset. Jeg løp litt nedover, men forsto at jeg måtte ha vært for langt nede allerede i utgangspunktet. Litt for nølende inngang i posten.
9-10: Jeg forlenget posten bevisst, men holdt nok litt lengre mot høyre enn nødvendig.
10-11: En liten stopp inn posten: Jeg så skrenten nedenfra, men ingen post. Derfor brukte jeg tid på å finne ut hvilken skrent det var jeg så. Jeg konkluderte med at det ikke kunne være noe annet enn den riktige og da jeg dro opp fant jeg posten der.
11-12: Ok
12-13: Først dro jeg ned for tidlig fordi jeg forvekslet et tråkk med den stien som passerer posten. Neste gang jeg trakk ned fant jeg en stein og var sikker på at jeg måtte være rett sted, men det var ingen post. Jeg dro opp igjen for å sjekke og dro innom 16. post for å være helt sikker. Derfra tok jeg kompasskurs og fant posten, men jeg følte meg da sikker på at jeg fant den ved en stein lenger nede. GPS-sporet viser at posten lå riktig.
13-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (25.08.2021) Bedriftsløp (25.08.2021)