KM sprint (27.08.2021)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Sandsli
Arrangør: IL Gneist
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 3.49 km
Tid: 16:31
Gj.sn. HR: 115
Maksimum HR: 136
Dette var alt for dårlig teknisk. Det fleste problemen var å lese ut fra kart og postbeskrivelse nøyaktig hvor posten lå. Løpsmessig føltes det greit, men strekktidene tyder på at jeg manglet litt der også.
S-5: Grei start. Inn i både første og andre post tapte jeg noen få sekunder fordi jeg ikke så posten raskt nok, men ellers var det fin flyt i denne delen av løypen.
5-6: Jeg hadde ikke god nok kontroll og trodde jeg skulle få posten til høyre for meg. Siden den var til venstre så jeg den ikke og løp forbi.
6-7: Jeg hadde egentlig bestemt meg å løpe til venstre, men gjorde en kjapp og lite gjennomtenkt endring av planen. Jeg hadde lest postbeskrivelsen, men tolket feil og trodde posten skulle ligge på plassen nedenfor der den lå.
7-8: Her leste jeg ikke postbeskrivelsen og trodde posten skulle ligge innerst under skrenten. Jeg forsto feilen halvveis på strekket, men da var jo det håpløse veivalget tatt.
8-11: Ok
11-12: Planen var opprinnelig å løpe inn til huset tidligere, men det var tett og plutselig var jeg kommet for langt. Jeg dro derfor rundt det mørkegrønne bare for å oppdage at der var det en høy mur opp til der posten lå som jeg ikke hadde sett på kartet. Dermed måtte jeg tilbake igjen og inn i posten slik jeg egentlig hadde tenkt.
12-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
KM sprint (27.08.2021) KM sprint (27.08.2021)