Bedriftsløp (01.09.2021)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Langeskogen
Arrangør: HSI
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.07 km
Tid: 50:09
Gj.sn. HR: 118
Maksimum HR: 146
Fremdeles tunge bein, men ikke like ille som i går. O-teknisk er dette alt for dårlig.
S-2: Ok
2-3: Rett på så risikabelt ut, men jeg så ikke noe fornuftig alternativ så jeg lot det stå til. Da jeg krysset siste stien trodde jeg at jeg var høyere opp og nærmere posten, men jeg fikk snart øye på vegetasjonsgrensen og fikk full kontroll på den måten.
3-4: Veivalget tror jeg er riktig. Opp fra myren fant jeg den utydelige stien, men jeg mistet den fort. Jeg forsøkte å fortsette å ta høyde like raskt som stien og der jeg krysset steingjerdet så jeg det jeg mente måtte være de to store steinene så da var jeg godt fornøyd. Jeg forsto ikke hvorfor jeg bommet på posten, men når jeg ser på gps-sporet hvor høyt oppe jeg var skjønner jeg det.
4-5: Ok
5-6: Det så ut på kartet som om myren skulle ligge på en liten flate så jeg forsøkte å styre etter det, men det viste seg å ikke være så lett. Jeg korrigerte meg inn ved å se ned på veien.
6-9: Ok
9-10: Jeg regnet med at posten lå langt nede i gropen - slik den faktisk gjorde - men likevel klarte jeg ikke å se godt nok etter til å få øye på den selv om jeg traff praktisk talt rett på på første forsøk. Dermed ble det en liten runde i området.
10-11: Ok
11-12: Jeg vurderte å slippe meg ned på veien, men kombinasjonen av dårlig løpbarhet over hogstfeltet og at jeg likte inngangen ovenfra bedre gjorde at jeg valgte stien. Inn mot posten mistet jeg kontroll på hvor langt jeg hadde kommet og måtte ned på veien uansett. Jeg trodde jeg skulle til post på en stein så det at den var dypt nede i en grop gjorde at jeg fikk ytterligere litt problemer inn i posten.
12-13: Ok
13-14: Her løp jeg med litt for dårlig kontroll og da jeg fikk se en post løp jeg bort til den selv om jeg burde ha forstått at det ikke var min.
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (01.09.2021) Bedriftsløp (01.09.2021)