Nattcup 1 Bergen (20.10.2021)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Totlandsfjell og Livarden
Arrangør: Fana IL
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 3.47 km
Tid: 42:32
Gj.sn. HR: 117
Maksimum HR: 139
Lyskestrekken gjør at jeg fremdeles ikke kan løpe skikkelig så jeg nøyde meg med å gå gjennom B-løypen i dag. Tett yr gjorde at sikten var ekstra dårlig, så orienteringen var krevende.
S-2: Ok
2-3: Her virket det brattere ned enn jeg trodde det skulle være, så selv om kompasset viste riktig retning lot jeg meg dra mot siden. Etter en stund bestemte jeg meg for at jeg måtte stole på kompasset og da fikk jeg korrigert kursen og fant posten.
3-4: Jeg valgte bevisst å holde litt til høyre for å få en sikrere inngang, men jeg tok nok litt for hardt i.
4-5: Jeg vurderte ned til høyre, og ville kanskje gjort det om jeg kunne løpt som normalt. Men så lenge jeg var begrenset til å gå ble det å dure på gjennom terrenget. Jeg syntes det var overraskende langt fra jeg fikk kontakt med den utydelige stien til jeg fant posten så jeg ble litt usikker på slutten.
5-6: Jeg startet ut med god kontroll på retningen, men stoppet underveis for å hjelpe noen forvirrede løpere. Da jeg skulle fortsette klarte jeg ikke å gjenvinne kontrollen godt nok, og visste ikke hvordan jeg lå an i forhold til riktig kurs. Derfor dro jeg ut til veien. Jeg tippet at jeg var for langt til høyre, men da jeg fant stien forsto jeg at det var feil.
6-7: Hadde jeg kunnet løp ville jeg nok brukt veien, men i gangfart var det bedre å holde seg nær streken. Bortsett fra en del liggende trær etter vegetasjonsgrensen var det veldig fint gjennom skogen der, så det hadde nok lønnet seg også om jeg kunne løpt.
7-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Nattcup 1 Bergen (20.10.2021) Nattcup 1 Bergen (20.10.2021)