Nattcup 3 Bergen (08.12.2021)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Haukås
Arrangør: Varegg
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 4.88 km
Tid: 49:58
Gj.sn. HR: 129
Maksimum HR: 145
Jeg var alt for ivrig i dette løpet. Noen strekk gikk bra, men generelt alt for mye bomming. Mange av bommene skyldtes helt eller delvis dårlig retningsløping - jeg har jo visst lenge at jeg er dårlig til det, så nå er det snart på tide å få gjort noe med det.
S-1: Dårlig retning ut av det gule området. Da jeg traff gjerdet ble jeg først forvirret, men skjønte ganske raskt at jeg måtte være for langt til høyre. Jeg opplevde feilen som større enn den ser ut på GPS-sporet.
1-2: Ok
2-3: Ok start, men jeg trodde jeg var en bekk lenger mot høyre enn jeg var og trodde en liten stund at jeg fulgte stien gjennom grøntfeltet. Da jeg forsto at dette ikke kunne stemme satset jeg på å holde riktig retning - og klarte det for en gangs skyld greit. Jeg var lenge usikker på nøyaktig hvor jeg var, men leste meg inn i søkket opp mot posten.
3-4: Ned mot posten hadde jeg ikke så god kontroll som jeg burde ha.
4-5: Ok
5-6: Planen var å løpe ut gjennom det hvite og finne stien. Jeg så aldri noe som så hvitt ut, men fant noe jeg trodde var starten på stien. Den sluttet raskt så jeg forsøkte bare å fortsette oppover i riktig retning. Det gikk dårlig.
6-7: Stort sett ok, men jeg ble litt forvirret da det ikke virket særlig grønt der stien skulle gå gjennom et tett grøntfelt.
7-8: Her hadde jeg full kontroll lenge, men rotet det til inn mot posten. Jeg tok av fra den utydelige stien litt for tidlig, men jeg så skrenten og hadde egentlig kontroll. Likevel klarte jeg på underligvis å løpe helt feil retning og til og ikke forstå at bekken jeg krysset var den som ledet inn mot posten.
8-9: Da jeg kom opp på ryggen lot jeg meg forvirre av en refleks som hang langs stien. Etter å ha konstanert at dette ikke var posten burde jeg roet ned og lest kartet skikkelig, men det gjorde jeg ikke.
9-10: Ok
10-11: Jeg hadde egentlig tenkt å løpe via myren, men igjen var retningsløpingen for dårlig. Det gikk sakte gjennom grøntfeltet.
11-12: Jeg trodde jeg hadde holdt litt for langt mot høyre og litt for høyt så da jeg kom ned i myren trodde jeg det bare var å følge den frem til posten. Først da jeg så huset innså jeg feilen.
Vis kommentarer (0)
 
Nattcup 3 Bergen (08.12.2021) Nattcup 3 Bergen (08.12.2021)