Nattcup 5 Bergen (16.02.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Røttingen
Arrangør: Os orienteringsklubb
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 3.27 km
Tid: 34:52
Gj.sn. HR: 133
Maksimum HR: 151
Som sist satset jeg på å løpe rolig og konsentrert heller enn forsøke å holde god fart. Helt perfekt ble det ikke, men stort sett fungerte taktikken bra.
S-1: Jeg hadde tenkt å løpe stien over kollen, men da jeg ikke så den valgte jeg å løpe ut myren i stedet.
1-2: Jeg så ikke at rundt til venstre kunne vært et godt alternativ. Ned mot posten trodde jeg at jeg hadde god kontroll - jeg løp via skrenten og mente jeg hadde kontroll på kollen nord for posten. Sannsynligvis var det nesen foran posten jeg forvekslet med kollen.
2-3: Det var fristende å følge kanten av den første kollen videre slik at jeg kom ned i feil myrdrag, men jeg tok meg selv i det og klarte å løpe riktig.
3-4: Jeg ville holde meg ute av det dårlig løpbare området, men dro litt for mye mot høyre. Jeg fikk uansett fin kontroll da jeg traff myren.
4-5: Ok
5-6: Jeg feilvurderte avstanden bortover flaten så jeg tapte en del tid på å begynne å lete etter posten alt for tidlig.
6-7: Jeg holdt meg inne i det grønne fordi det ikke var å veldig tett og bunnen virket lettere løpbar der. Men bakken var mye brattere oppover enn jeg hadde sett for meg så det ble uansett ikke så mye løping der.
7-8: Greit nok, men det siste stykket inn mot posten opplevdes det vanskeligere enn jeg hadde sett for meg. Derfor dro jeg ut mot sjøen i stedet for å løpe rett på for å forenkle mest mulig. Da ble det lett å finne frem, men løpbarheten der var ikke bra.
8-9: Ok.
9-10: Det flate søkket opp fra sjøen var vanskelig å følge.
10-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Nattcup 5 Bergen (16.02.2022) Nattcup 5 Bergen (16.02.2022)