Bedriftsløp Kronstadhøyden (06.04.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Haukeland sykehus
Arrangør: HSI
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 3.88 km
Tid: 18:06
Gj.sn. HR: 140
Maksimum HR: 179
Jeg var nylig tilbake etter sykdom så jeg hadde bestemt meg for å unngå å presse meg. Løpsmessig føltes det greit nok, men det er godt mulig det var pga at jeg ikke prøvde å løpe virkelig fort. O-teknisk var det mye bra, men litt smårusk noen steder og en stor feil - som jeg er usikker på om var bare min skyld, eller også kartet.
S-1: Ok
1-2: Litt dårlig flyt inn i posten.
2-6: Ok
6-7: Her så jeg først bare høyreveivalget og startet på det. Noen få meter forbi skillet kom jeg på at da jeg studerte nybegynnerkartet før start hadde jeg sett en passasje som burde gi et bra venstreveivalg her. Egentlig burde jeg bare løpt videre, men jeg snudde. Passasjen så ut til å være sperret av en låst port, men i ettertid lurer jeg på om den porten egentlig var rett frem mens det egentlig var en passasje opp til venstre som jeg ikke så. Uansett snudde jeg og fullførte det veivalget jeg først startet på.
7-8: Underveis leste jeg litt for mye på strekket fra 9-10 og plutselig var det en trapp ned til venstre som kom tidligere enn forventet. Det viste seg å være en trapp jeg ikke hadde sett at skulle være der. Det fungerte helt fint å løpe der jeg gjorde, men jeg reduserte farten et stykke fordi jeg ble usikker.
8-11: Ok
11-12: Jeg så ikke at venstre side av huset kunne være et bra alternativ, men jeg tror ikke det spillte noen større rolle.
12-M: Ok
Skjul kommentarer (1)
Trygve: Andre løpere sitt GPS-spor viser at passasjen mellom 6 og 7 var der, så da var det bare jeg som var for dårlig.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Bedriftsløp Kronstadhøyden (06.04.2022) Bedriftsløp Kronstadhøyden (06.04.2022)