Kristtornløpet (24.04.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Isdal
Arrangør: Stord orientering
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 10.25 km
Tid: 82:06
Gj.sn. HR: 164
Maksimum HR: 183
I dette løpet føltes det som om alt jeg forsøkte på mislyktes. Jeg bommet inn i poster, jeg følte ikke at jeg fikk til veivalgene, og løpsmessig var det heller ingen flyt gjennom terrenget.
S-2: Løpet begynte faktisk ikke så helt ille. Jeg kom greit inn i orienteringen, men løpsmessig føltes det ikke helt bra.
2-3: Jeg tenkte egentlig å bruke stien langs figurgrensen, men da jeg var der syntes jeg den var for utydelig så jeg løp inn langs grøftene i stedet. Sikten der var dårligere enn jeg håpte på og jeg roet ikke ned nok til å ha full kontroll på hvor langt jeg var kommet, men lette nærmest på måfå.
3-4: Jeg tenkte jeg skulle få kontakt med skrentene før posten, og trodde det var det jeg gjorde da jeg traff skrenten til høyre for posten. Ikke før jeg så gjerdet forsto jeg feilen.
4-5: Her traff jeg egentlig som jeg skulle, men så leste jeg skjevt på postbeskrivelsen og konkluderte med at det ikke var min post jeg hadde funnet.
5-6: Ok
6-7: Brukbart, men ikke helt ren inngang i posten.
7-8: Jeg tenkte først å løpe over det gule området og så bruke traktorvei og sti, men gjerdet var høyt og med piggtråd så jeg ombestemte meg.Stort sett ok gjennomføring av strekket, men igjen var ikke inngangen i posten helt bra.
8-9: Jeg tenkte jeg skulle spare meg for litt myrløping og heller forsøke å holde god fart på veien. Det gule området jeg hadde tenkt å kutte over lignet hage så der valgte jeg å løpe rundt selv om det ut fra kartet var lov å løpe der. Foran den neste husklyngen var det port med skilt om at det var gjennomgang forbudt, så da ble det en tur opp i skogen og enda mer tidstap. Jeg klarte heller ikke å holde spesielt stor fart der jeg faktisk fikk løpt litt på vei.
9-10: Ok o-teknisk, men nå begynte farten for alvor å falle.
10-11: Egentlig hadde jeg god kontroll her, men jeg stoppet opp 5 meter fra posten uten å se den og lurte på hva jeg hadde gjort feil siden jeg ikke fant den.
11-M: Greit nok, men ikke noen god-følelse verken teknisk eller løpsmessig.
Vis kommentarer (0)
 
Kristtornløpet (24.04.2022) Kristtornløpet (24.04.2022)