Bedriftsløp Eikelifjellet (27.04.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Eikelifjellet
Arrangør: Hordaveg
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.67 km
Tid: 47:35
Gj.sn. HR: 108
Maksimum HR: 138
Løpet var en klar bedring fra Kristtornløpet - denne gangen følte jeg i hvert fall at en god del av løypen gikk bra. Det ble likevel for mye feil denne gangen også, og det jeg likte enda dårligere var at farten ikke var konkurransedyktig selv mange av de stedene jeg syntes jeg løp ok.
S-1: Ok
1-2: Egentlig helt greit, men jeg ble litt forvirret underveis da jeg kom inn på noe som lignet på en sti. Jeg lurte på om jeg kunne ha kommet lengre ut mot venstre enn jeg ville, men så snart at jeg måtte være på riktig vei.
2-3: Dette gikk ikke som planlagt i det hele tatt, men fungerte bra likevel. Planen var å holde mer mot høyre ned første bakke og løpe under stupene på høyre side av streken inn mot posten. Da jeg så hvor jeg kom ned i myren var det bare å legge om planen.
3-4: Igjen ikke som planlagt, og denne gangen fungerte det ikke så bra. Jeg anså venstre som best, men ut fra posten så det mye finere ut å løpe mer rett på og litt til høyre så jeg tenkte jeg fikk prøve det likevel. Det ble for mye klatring inn i posten.
4-5: Ok
5-6: Bakken opp midt på strekket føltes veldig lang - så lang at jeg lurte på om jeg hadde gjort noe feil underveis. Inn i posten hadde jeg ingen skikkelig plan, og det straffet seg.
6-7: Jeg hadde sett at det bare var å løpe ned søkket, men da jeg kom inn i søkket på toppen så jeg på kartet igjen og leste dessverre mot 2. post i stedet. Dermed ble det en ny plan. Først da jeg var godt oppe i bakken mot 2. post brettet jeg om kartet for å se på løypen videre og oppdaget 2-tallet. Ikke helt bra inn i posten heller: Posten lå høyere oppe på ryggen enn jeg trodde.
7-8: Her hadde det nok vært bedre å bruke stiene på venstre side av streken. Inn mot posten brukte jeg litt ekstra tid fordi jeg ennå ikke hadde tatt ut veivalg til neste post.
8-9: Jeg var usikker på om jeg burde løpe svakt venstre eller svakt høyre, men bestemte meg for høyre. Nok en gang manglet jeg en skikkelig plan inn mot posten og tapte litt tid.
9-12: Ok
12-13: Jeg vurderte å løpe ut på veien for å unngå stigningen på venstresiden, men siden lien opp fra veien var både bratt og grønn vurderte jeg risikoen ved det veivalget som for stor.
13-M: Jeg hadde ikke lest kartet nøyere enn at jeg visste jeg skulle ut til asfaltplassen. Jeg hadde nok spart noen sekunder på å løpe stien.
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp Eikelifjellet (27.04.2022) Bedriftsløp Eikelifjellet (27.04.2022)