Bedriftsløp Stendskogen (04.05.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Stendskogen
Arrangør: Hordane/Bergens TF
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.4 km
Tid: 40:46
Gj.sn. HR: 140
Maksimum HR: 175
Stort sett grei flyt i dag, men det ble et par postbommer jeg burde vært foruten. Det gikk tungt opp de første bakkene, men etter hvert syntes jeg løpingen fungerte bedre.
S-1: Greit nok, men det ser ut til å ha vært raskere å bruke stien på høyre side av streken opp første del av bakken.
1-2: Jeg innså at jeg måtte ned den stygge skråningen på ene eller andre måten uansett så da syntes jeg det var best å holde meg nær streken.
2-3: Ok
3-4: Her forsøkte jeg å gjøre det enkelt for meg selv ved å løpe via svingen på veien, men da jeg var der tenkte jeg at nå er det "bare å løpe inn til posten" så i stedet for å orientere skikkelig inn bare løp jeg og endte med en bom.
4-6: Ok
6-7: Jeg trodde først det vare en sti som gikk i kanten av myren inn mot posten, men innså snart at det var en rekke skrenter. Da jeg kom opp over skrentene hadde jeg ikke full kontroll på hvor jeg var. Jeg fant ut at jeg sannsynligvis var nedenfor posten - og det stemte. Dessverre løp jeg ikke langt nok opp til å se posten før jeg snudde og løp nedover igjen.
7-9: Ok
9-10: Ut fra posten tok jeg litt ekstra høyde for å få bedre løpbarhet enn hva jeg regnet med det var i stien i kanten av myren.
10-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp Stendskogen (04.05.2022) Bedriftsløp Stendskogen (04.05.2022)