KM ultralang (del 1) (15.05.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Totlandsfjell og Livarden
Arrangør: Fana IL
Land: Norge
Disiplin: Ultralang
Distanse: 8.05 km
Tid: 59:26
Gj.sn. HR: 153
Maksimum HR: 181
Kretsmester i seniorklassen! Riktignok med mest andre veteraner som konkurrenter. Det var tungt og jeg følte at jeg burde vært i stand til å løpe raskere, men dette var det jeg hadde i dag - og det var jo for så vidt godt nok. Teknisk var det et ok løp - ikke feilfritt, men jeg var flink til å roe ned der det var vanskelig så ingen av feilene ble store.
S-1: Her brukte jeg nok litt for mye fokus på å finne riktig veivalg til 4. post så inngangen i posten var ikke helt bra.
1-2: Ok
2-3: Jeg ville styre unna det grønnskraverte, men i ettertid tror jeg nok det hadde vært bedre å ikke svingt unna fullt så mye.
3-4: Jeg så en del på dette strekket, men fant ingen andre varianter jeg likte. Ok gjennomføring bortsett fra litt nøling inn i posten.
4-5: Ok
5-6: Planen var å følge stien så lenge den var bra å løpe på og deretter dra ut mot veien. Underveis mistet jeg stien, så da var det på tide å begynne på del to av planen og det så ut til å fungere bra.
6-7: Her fikk jeg ikke helt tak på kartet - antakelig fordi det var vanskelig å lese 1:15000 inne i mørk granskog. Bommen ble heldigvis ikke så stor.
8-9: Planen var egentlig å løpe mer rett mot veien, men da jeg kom ned i søkket fant jeg restene av en gammel traktorvei som var fin å løpe på. Da jeg sjekket kartet var den der - jeg hadde bare ikke sett den før.
8-kartbytte: Ok
Vis kommentarer (0)
 
KM ultralang (del 1) (15.05.2022) KM ultralang (del 1) (15.05.2022)