Bedriftsløp Totland (18.05.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Totlandsfjell og Livarden
Arrangør: Eikner BIL/Fana IL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.68 km
Tid: 38:39
Gj.sn. HR: 135
Maksimum HR: 148
I dag var det virkelig ikke mye trøkk i løpssteget - hele løpet føltes som da jeg var langt ute i ultralangdistansen på søndag. O-teknisk fløt jeg greit gjennom bortsett fra nede i skrålien mot slutten av løypen.
S-2: Ok
2-3: Jeg hadde ikke lest postbeskrivelsen og trodde posten skulle ligge på høydepunktet, men da jeg så den ikke var der så jeg på kartet igjen og forsto at jeg skulle til søkket så tidstapet ble minimalt.
3-10: Ok
10-11: Jeg hadde kontroll på hvor jeg passerte ut av siste myren, men jeg hadde lest den utydelige stien som en rekke av skrenter og tenkte å bruke de til å hjelpe meg med finorienteringen inn i posten. Da det gikk opp for meg at det var en sti ble jeg satt litt ut ok klarte ikke helt å beholde roen. Jeg mente at jeg måtte ha kommet ned litt for langt til venstre så jeg dro først litt bortover i riktig retning, men jeg så hverken skrent eller post. Deretter ble det leting nesten på måfå.
11-12: Jeg ble litt for passiv etter bommen og da gikk det sakte gjennom et grøntfelt som var tettere enn jeg hadde forutsett. Det hadde nok vært bedre å holdt seg litt lavere her.
12-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp Totland (18.05.2022) Bedriftsløp Totland (18.05.2022)