Pokalkamp 3 Bergen (31.05.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Langeskogen
Arrangør: Bergens TF
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.05 km
Tid: 36:38
Gj.sn. HR: 117
Maksimum HR: 152
I dag ble det for mye bom - mye fordi jeg løp med for stor risiko, men jeg tør påstå at kartet ikke var helt bra overalt heller.
S-1: Ok
1-2: Jeg trodde jeg skulle klare å lese ut fra kurvebildet hvor jeg skulle at av fra stien, men jeg fikk det ikke til å stemme. Etter hvert begynte stien å gå oppover så da forsto jeg at det i hvert fall var på høy tid å komme seg ned mot posten.
2-3: Jeg leste ikke postbeskrivelsen og trodde jeg skulle til steinklyngen. Den fant jeg med en gang, men der var det ingen post. Da ble jeg usikker på om det var riktig steinklynge og kastet bort en del tid.
3-8: Ok
8-9: Da jeg krysset bekken trodde jeg at jeg var på den utydelige stien lengre opp, så jeg ble overrasket over hvor høyt opp jeg måtte for å finne posten. Men her var kurvebildet så tydelig at jeg ikke var i tvil om at jeg var på riktig vei.
9-10: Ok
10-11: Jeg løp på det jeg var ganske sikker på at var den utydelige stien like ovenfor posten, men jeg hadde ikke en klar nok plan for når jeg skulle ta av. Da jeg ikke fant søkket med posten så jeg ned i det større søkket nedenfor meg og der var det en stor stein som jeg mente absolutt burde vært med på kartet. Hadde den vært der er jeg ganske sikker på at jeg kunne begrenset bommen til ca et halvminutt, men nå ble jeg derimot forvirret og lurte på om jeg så ned på en av steinene et stykke sør for posten (selv om terrenget ikke passet særlig bra med å være der).
11-12: Her var jeg nok litt preget av bommen på forrige post for konsentrasjonen glapp fullstendig. Jeg visste at jeg løp ned søkket med grønt og bekk, men da jeg kom ned tenkte jeg plutselig at jeg hadde løpt ned søkket nord for posten.
12-13: Ok bortsett fra at dårlig løpbarhet gjennom det gule ga meg en litt dårlig linje inn mot posten.
13-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Pokalkamp 3 Bergen (31.05.2022) Pokalkamp 3 Bergen (31.05.2022)