Bedriftsløp Munkebotn (08.06.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Munkebotn
Arrangør: NHH BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.76 km
Tid: 42:08
Gj.sn. HR: 114
Maksimum HR: 149
Jeg synes jeg stort sett gjennomførte strekkene bra i dag, men inn mot postene ble det for upresist. På langstrekket burde jeg kanskje ikke løpt fullt så hardt for jeg hadde problemer med å få opp farten igjen etterpå.
S-1: Jeg mente jeg hadde kontroll, men jeg lot meg lure av et høydepunkt som ikke var på kartet like nedenfor det riktige.
1-2: Inn mot posten visste jeg at jeg var litt høyt, men på grunn av tett skog var det vanskelig å unngå. Jeg ble likevel overrasket over hvor langt ned jeg måtte for å finne posten, og gps-sporet tyder på at den lå litt lavt.
2-5: Ok
5-6: Jeg vurderte ned på veien som opplagt best og prøvde å holde god fart for å utnytte veistrekket best mulig. I oppoverbakken på siste halvdel av veiløpingen løp jeg nok på meg litt for mye melkesyre som jeg fikk betale for senere. Opp fra stien passerte jeg gjennom terreng som synfareren tydligvis aldri hadde tenkt seg at noen skulle ferdes i for der stemte ikke kartet i det hele tatt.
6-7: Jeg vurderte variantene med klatring opp mellom stupene til å spare for lite distanse til å være verdt forsøket. Etterpå fikk jeg vite at løypelegger sin prøveløping viste at ned stien og opp mellom stupene var minst like raskt som der jeg løp.
7-8: Ok
8-9: Jeg bestemte meg for å være nøye nedover lien så jeg skulle unngå å komme for langt ned, men jeg klarte ikke å gjøre som jeg hadde bestemt meg for...
9-10: Inn mot posten visste jeg at jeg var litt lavt, men bedre løpbarhet der fristet meg nedover.
10-11: Ok
11-12: Litt for lite kontant inn mot posten.
12-13: Jeg syntes det så fint ut å løpe ned via stien, men undervurderte hvor mye jeg måtte opp igjen. Jeg er nesten sikker på at det hadde vært vesentlig bedre å løpe samme utgang fra posten som jeg gjorde, men så fortsette rett på eller såvidt til høyre for streken.
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp Munkebotn (08.06.2022) Bedriftsløp Munkebotn (08.06.2022)