Hamla Grand Prix (11.06.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Totræna
Arrangør: Samnanger IL
Land: Norge
Disiplin: Lang
Distanse: 10 km
Tid: 75:31
Gj.sn. HR: 135
Maksimum HR: 174
Det ble et tungt løp i dag. Bommene midt i løypen kan jeg nok riktignok ikke skylde på dette for, men feilen på slutten av løypen er jeg ganske sikker på at kom fordi jeg var sliten.
S-3: Jeg fikk en grei start på løpet o-teknisk, men jeg merket allerede tidlig at det gikk tungt.
3-4: Jeg var fristet til å forsøke meg ut til høyre, men jeg vurderte det som for langt og for liten del av veivalget som ga spesielt god løpbarhet. Midtveis trakk jeg litt lenger ut fra streken enn det jeg i utgangspunktet hadde tenkt til, men det var fordi da jeg var der så løpbarheten bedre ut der enn ned myren slik jeg hadde tenkt å løpe.
4-5: Jeg var bevisst på at orienteringen ble vanskeligere her, men tok ikke konsekvensen av det skikkelig. Jeg forsto at jeg måtte være for langt til høyre og da jeg så steinen i myrkanten forsto jeg akkurat hvor jeg var.
5-6: Ok
6-7: Her hadde jeg i utgangspunktet god kontroll. Da jeg passerte myren før posten så jeg høydepunktet ute i myren, og også stien stemte bra. Men inn mot posten så jeg ikke den lange skrenten og i stedet for å fortsette litt til søkte jeg tilbake til myren og forsøkte å finne ut hva som kunne ha gått galt.
7-8: Planen var i utgangspunktet å følge tilbake omtrent samme trasé som jeg løp inn mot fjerde post, men bortover lien etter 4. post virket det enklere å ta litt mer høyde enn å løpe rett frem. Da jeg innså hvor mye ekstra høyde jeg hadde tatt fant jeg ut at det var bedre å fortsette på høyresiden av streken enn å fullføre planen.
8-9: Her vet jeg ikke helt hvorfor det gikk galt, men det var nok mest at jeg begynte å bli sliten. Planen etter at jeg kom ned i skiløypen var mest mulig rett mot posten, men slik ble det jo absolutt ikke.
9-10: Ok
10-11: Jeg mente at jeg hadde kontroll inn mot posten, men så ikke noe til den i første omgang. Jeg trakk ut mot den store myren for å få et nytt holdepunkt inn mot posten.
11-M: Ok, bortsett fra at det gikk veldig sakte her.
Vis kommentarer (0)
 
Hamla Grand Prix (11.06.2022) Hamla Grand Prix (11.06.2022)