Pokalkamp 4 Bergen (14.06.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Totlandsfjell
Arrangør: Fana IL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.82 km
Tid: 41:54
Gj.sn. HR: 138
Maksimum HR: 154
Det var mange tunge bakker på Totlandsfjell i dag også, men jeg følte at jeg klarte å holde farten ganske bra oppe. Det ble ikke helt feilfritt o-teknisk, men for det meste var flyten ganske bra.
S-4: Fin kontroll og selv om det var tungt oppover bakkene følte jeg at jeg håndterte det bra.
4-5: Jeg hadde kontroll med skrenten litt før posten, men så syntes jeg det ble litt langt derfra og inn derfor nølte jeg litt på slutten.
5-6: Jeg så stidelet før jeg løp ned i lien så jeg visste at jeg var på riktig retning. Det første myrsiget fikk jeg ikke med meg så da jeg kom til det andre trodde jeg at jeg skulle litt lenger ned. Der nede så jeg ikke noe mer myrsig, men da jeg snudde meg så jeg steinen og posten.
6-7: Ut fra posten løp jeg først noen meter oppover fordi jeg tenkte utgangen fra post 7. Resten ok.
7-8: Jeg hadde egentlig tenkt å løpe litt oppover - via den lille stien og bort til det åpne området. Men da jeg så bortover lien så skogen veldig løpbar ut så jeg holdt meg der og det fungerte veldig fint. Inn mot posten gjorde jeg to feil: Først trodde jeg at jeg løp over den lange kollen, mens jeg i virkeligheten løp over den mindre hjelpekollen. Deretter så jeg høydepunktet (som var bart berg) og trodde det var steinen over skrenten.
8-12: Ok
12-13: Dette strekket tapte jeg overraskende mye tid på. Jeg slet riktignok tungt oppover myren, men jeg trodde ikke det var så ille. Antakelig hadde det vært bedre å løpe litt mer rett på og kanskje få litt fastere bunn å løpe på.
13-14: Siden lien bortover mot 8. post hadde vært så bra satset jeg på at lien også var bra mellom grønnskraveringen og gjerdet - og det var den.
14-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Pokalkamp 4 Bergen (14.06.2022) Pokalkamp 4 Bergen (14.06.2022)