Bedriftsløp Endelausmarka (15.06.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Endelausmarka
Arrangør: UBIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.58 km
Tid: 42:00
Gj.sn. HR: 125
Maksimum HR: 165
Stort sett greit o-teknisk, men noen få av postinngangene var ikke helt bra. Jeg var tung i beina etter løpet i går så farten var nok ikke helt på topp.
S-4: Ok
4-5: Her er jeg litt usikker på akkurat hva som skjedde for gps-sporet stemmer ikke helt med slik jeg trodde ting gikk for seg. Planen var i utgangspunktet å løpe ned til den utydelige stien og ta posten fra stikrysset, men så så jeg at det mørkegrønne så greit ut å komme gjennom så jeg prøvde meg rett på i stedet. Jeg trodde jeg hadde fin retning mot posten, men traff på det jeg mente måtte være den gule flekken og løp mot høyre. Da fant jeg det jeg trodde var stikrysset og orienterte meg inn mot posten derfra. Da jeg fant posten virket det som om det lå et høydepunkt vest for den som hadde hindret meg i å se den da jeg først kom ned.
5-6: Ok
6-7: Jeg fant først en lysning i skogen like nedenfor posten som forvirret meg litt, men så så jeg en ny åpning ovenfor som jeg forsto måtte være myren.
7-8: Jeg så ikke den lille stien før etter at jeg var i mål så jeg vurderte ingen andre alternativer enn å løpe via myrene. Jeg holdt meg i utkanten for å få best mulig løpbarhet, men trodde ikke jeg var så langt til høyre som jeg var. Først da jeg så steinen forsto jeg hvor feil jeg var kommet.
8-9: Greit nok, men jeg stusset litt inn i posten for det virket så bratt og langt ned.
9-10: Ok. Opp fra stien tok jeg litt mer høyde enn strengt tatt nødvendig, men det var et bevisst valg jeg gjorde der fordi det gikk et tråkk opp som var enklere å følge enn å dra helt rett på. Inngangen ble også sikrere på den måten.
10-11: Ned til den store myren løp jeg bare på retningen. Litt nøling inn i posten fordi søkket var grønnere enn jeg hadde sett for meg.
11-12: Det ble en liten ekstra sving inn i posten som jeg ikke forsto helt hvorfor kom. Jeg så ikke noe tegn til at myren gikk over til å bli myrsig før jeg trakk opp mot posten.
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp Endelausmarka (15.06.2022) Bedriftsløp Endelausmarka (15.06.2022)