Geilo 3-dagers, dag 1 (17.06.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Geilo sentrum
Arrangør: Geilo IL/Tunhovd IL
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 4.26 km
Tid: 22:29
Gj.sn. HR: 144
Maksimum HR: 154
Dette løpet ble bare rot. Noe skyldtes kartet, men jeg må ta mye av skylden selv også.
S-1: Jeg så høyreveivalget på vei - bortsett fra muligheten til å slippe å løpe rundt det siste huset - men vurderte det kortere venstreveivalget som bedre. Det gule området viste seg å ikke være spesielt lettløpt, og langt nedover i det grønne området var det et piggtrådgjerde. Dermed ble det en elendig start på løpet.
1-2: Helt ute av rytmen løp jeg ut fra posten uten noen klar plan. Da jeg kom til enden av stien langs det store huset så jeg heldigvis at det var mulig å passere lovlig ut på veien.
2-3: Ok
3-4: Fremdeles hadde jeg ikke funnet noen god rytme. Midtveis på strekket ble jeg usikker på om jeg løp riktig, og inn mot posten så jeg en annen post som jeg løp til først.
4-6: Her prøvde jeg å roe meg ned og finne flyten. På vei inn mot husene på vei til femte så jeg sjette post og fikk dermed kontroll på neste strekk.
6-7: Og så ble jeg for ivrig igjen... Jeg hadde lest postbeskrivelsen og visste at jeg skulle til høyre for det lange huset i midten, men løp forbi før det gikk opp for meg at jeg skulle tatt til høyre.
7-8: Ok
8-9: Her var jeg usikker på veivalget, men valgte det litt lengre høyreveivalget for å slippe å løpe ned trappen.
9-10: Ok
10-11: Jeg så ikke at det var mulig å løp rett frem og ikke bare sikk-sakk mellom murene derfor valgte jeg å runde bygningen. Planen var å løpe opp trappen midt på, men den var sperret av en mann med to store hunder. Siden jeg så muligheten for å løpe opp trappen på siden av bygningen bekymret ikke det meg særlig, men da jeg kom der var den sperret av midlertidige gjerder.
11-16: Ok
16-17: Det sto oppslag før start om at det var laget passasje over det i utgangspunktet upasserbare gjerdet med en stige og jeg valgte å prøve på det veivalget. Da jeg løp bortover så jeg ingen stige og endte opp med å løpe for langt.På vei tilbake så jeg to menn som holdt på å sette opp stigen.
17-18: Ok
18-19: Jeg hadde ingen plan da jeg kom inn i posten, men så at den upasserbare muren til høyre for bygningen ikke gikk helt ned og dermed gjorde det lovlig å passere der.
Vis kommentarer (0)
 
Geilo 3-dagers, dag 1 (17.06.2022) Geilo 3-dagers, dag 1 (17.06.2022)