Geilo 3-dagers, dag 2 (18.06.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Ljøtelende
Arrangør: Geilo IL/Tunhovd IL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 7.14 km
Tid: 51:16
Gj.sn. HR: 151
Maksimum HR: 186
Dette var egentlig et ganske interessant løp: I starten av løypen mestret jeg ikke denne typen orientering i det hele tatt. Jeg skled ut på kompasskursen, og jeg klarte ikke å lese kotebildet. Men etter hver løp jeg meg inn i det og både kurs og kotelesing ble bedre. Fartsmessig føltes det ikke bra, men strekktidene for de strekkene jeg fikk bra til viser at farten ikke var så helt ille.
S-1: Ok
1-2: Jeg skled ut på retningen og hadde ingen plan B da jeg ikke traff posten.
2-4: Ok
4-5: Her burde jeg klart å lese greit ut kotene at jeg var på feil kurs, men det gjorde jeg atlså ikke.
5-6: Igjen ut mot høyre. Jeg tok meg inn på steinklyngen og korrigerte kursen inn. GPS-sporet tyder på at posten kan ha lagt på feil stein, men det tenkte jeg ikke over da jeg var der.
6-7: Ok
7-8: Igjen en ikke helt god kurs, men jeg så den store stien og korrigerte meg inn.
8-9: Her burde jeg ha tatt meg bedre tid da jeg kom til de store steinene.
9-22: Endelig begynte jeg å komme skikkelig inn i denne typen orientering. Noen mindre korrigeringer måtte fremdeles til inn i noen av postene, men stort sett var dette bra.
22-23: Dette var den bommen som irriterte meg mest, for nå følte jeg at jeg hadde fått taket på orienteringen. Kanskje jeg ble for selvsikker? Planen var rett på og kontrollere med den lille myren. Jeg trodde jeg løp gjennom myren, men innså at jeg var feil da jeg kom ned i det store søkket. Da trodde jeg først at jeg hadde løpt for langt mot venstre og var i søkket med den lange myren. Da jeg kom over kanten og så det knudrete høydebildet forsto jeg hvor jeg var.
23-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Geilo 3-dagers, dag 2 (18.06.2022) Geilo 3-dagers, dag 2 (18.06.2022)