Vestlandsmesterskapet - mellomdistanse (21.08.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skage
Arrangør: Gneist IL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.78 km
Tid: 37:00
Gj.sn. HR: 136
Maksimum HR: 153
I dag var det veldig tungt å løpe. Det var nok løpet i går som ble i tøffeste laget. Ikke de store o-tekniske feilen, men en del nøling og småfeil. Jeg tror dette hang sammen med at det gikk tungt løpsmessig og at jeg derfor ikke orket å orientere så offensivt som jeg bør.
S-1: Litt nølende, men ok.
1-2: Dette var en irriterende feil. Jeg hadde egentlig kontroll, men jeg syntes det ble for langt inn fra kraftlinjen. Det eneste logiske var at jeg måtte fortsette litt til, men jeg stolte ikke nok på at jeg var riktig og løp tilbake for å sjekke i stedet for å fortsette.
2-4: Ok
4-5: Jeg orienterte en liten stund som om jeg hadde løpt ut fra veien på stien litt lenger sør. Defor endte jeg opp med å følge stien litt lenger enn jeg burde før jeg forsto hvor jeg var og hvordan jeg skulle løpe videre.
5-6: Det så ut til at løpbarheten var dårlig lenger nede i starten så jeg begynte med å holde meg oppe, men det ble litt mye sving på denne måten.
6-7: Jeg hadde egentlig tenkt å løpe nesten rett vest mot stien for å unngå det tunge myrpartiet, men så kom jeg inn på en sti som ikke sto på kartet men gikk i en fin retning så jeg brukte den i stedet.
7-8: Litt unøyaktig inn mot posten så jeg kom litt for høyt, ellers ok.
8-9: Ok
9-10: Greit nok, men halveis glemte jeg at jeg hadde planlagt å holde lenger mot venstre slik at jeg kunne passere bekken der den var smalere. Heldigvis gikk det greit å komme seg over likevel.
10-11: Jeg var sliten og ville unngå det tunge terrenget så dermed ble det rundt på vei.
10-14: Ok
14-15: Jeg dro opp litt tidlig for å forsøke å runde fint inn i posten, men der var det tilnærmt uløpbart så jeg måtte nesten ut på stien igjen.
15-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Vestlandsmesterskapet - mellomdistanse (21.08.2022) Vestlandsmesterskapet - mellomdistanse (21.08.2022)