Bedriftsløp Rolland (21.09.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Storsåta
Arrangør: UBIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.78 km
Tid: 47:41
Gj.sn. HR: 131
Maksimum HR: 158
Litt for mye selvtillit på vei til første post, men etter å ha fått jekket meg ned et par hakk gikk det mye bedre. Terrenget synes jeg var mye bedre enn sitt rykte. Både de øvre delene og de første skrålipartiene hadde ganske bra løpbarhet. Mot slutten var det litt verre.
S-1: Planen var å holde meg nær streken, få et sjekkpunkt idet jeg passerte stien og så bruke søkket opp mot posten. Da jeg kom opp i søkket med myrsiget og så det som lignet på skrenter på langs av søkket trodde jeg at jeg allerede hadde kommet frem til søkket nedenfor posten. Jeg var oppmerksom på at jeg ikke hadde sett stien, men antok at jeg hadde passert den uten å ha sett den. Jeg fulgte søkket oppover og fant noe som så ut til å stemme med skrent nummer to i søkket nedenfor posten også, så jeg var langt oppe før jeg forsto hvor jeg var kommet.
1-4: Ok
4-5: En ganske unødvendig bom - først trodde jeg at posten skulle ligge under skrenten, og da jeg så den skulle være i søkket løp jeg av en eller annen grunn opp i søkket på feil side av skrenten (det var et søkk der også selv om det ikke ser slik ut på kartet).
5-6: Her fant jeg ut at eneste trygge måten å ta posten på var å ha full kontroll på myren ovenfor og nøyaktig retning derfra. Søkket i utkanten av ringen var mye tydeligere enn det ser ut til på kartet så der fikk jeg meg et ekstra sjekkpunkt.
6-7: Jeg bestemte meg for at jeg skulle ha kontroll på skrenten ved bekken og jeg traff perfekt på den så jeg slapp å korrigere noe der. Nesen foran posten var veldig tydelig så dermed ble inngangen enkel.
7-8: Jeg hadde egentlig tenkt å holde høyden rundt ryggen på begynnelsen å passere ovenfor den lange skrenten, men jeg så det som så ut som en fin passasje ned så jeg ombestemte meg selv om det betydde at jeg måtte en del opp igjen etterpå. Jeg hadde ikke full kontroll på hvor jeg kom opp fra bekken, men så både skentpartiet før stien og steinen ved myren så jeg hadde grei kontroll inn mot posten.
8-9: Jeg vurderte å løpe opp til høyre, men tok sjansen på at lien var grei å løpe i. Bort til kraftledningen var det bra, men resten gikk langsomt. Jeg hadde ikke full kontroll det siste stykket, men jeg så steinen ovenfor skrenten og tok meg inn der.
9-10: Jeg tok ikke sjansen på å løpe enda mer rett på fordi jeg var redd for å møte dårlig løpbarhet. Dette gjorde at jeg måtte klatre litt på andre halvdel av strekket, men jeg tror likevel det var en grei måte å gjøre det på.
10-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp Rolland (21.09.2022) Bedriftsløp Rolland (21.09.2022)