Nattcupfinale (22.03.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Milde
Arrangør: IL Gneist
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 4.31 km
Tid: 39:05
Gj.sn. HR: 127
Maksimum HR: 157
Siden jeg bare hadde løpt ett av de innledende løpene startet jeg langt etter i jaktstarten så løpet ble mer som et individuelt løp. Blandet o-teknisk, og løpsmessig var jeg ikke fornøyd.
S-1: Ok
1-2: Ikke god nok kontroll ut fra posten så jeg trodde jeg traff veien et kryss lenger fremme enn jeg gjorde.
2-3: På et eller annet vis klarte jeg å unngå å se stien til høyre for streken som en mulighet, og helt rundt til venstre så jeg heller ikke. Dermed var det slik jeg løp og en svak venstresving som var alternativene jeg vurderte. Høyre så vesentlig enklere ut så jeg valgte det. Opp mot den lille hytten tok det så lang tid at jeg begynte å bli usikker på om jeg løp riktig. Ellers grei gjennomføring.
3-4: Ok
4-5: Det var så vått i myrene at jeg vurderte å løpe sti og vei rundt til høyre, men bestemte meg for at det ble for langt.
5-6: Oppover myren klarte jeg ikke å holde helt kontroll på hvor langt jeg var kommet. Det tok lang tid over der, og jeg var redd for at jeg endte opp med å løpe for langt så jeg løp opp det som jeg trodde var, og som var, litt i tidligste laget. Der kom jeg inn på stien og mente jeg fikk fin kontroll. Jeg trodde jeg fant den lille stien som gikk bort mot posten også, men måtte innse at det var ikke den jeg fant. Etter hvert fikk jeg ikke kartet til å stemme med noe sted det virket sannsynlig at jeg var så jeg begynte å løpe mot det store søkket for å ta meg inn igjen. Heldigvis så jeg posten på veien.
6-7: Ok
7-8: Jeg trodde jeg hadde full kontroll inn mot posten, men var litt for langt mot venstre.
8-9: Jeg vurderte å bruke det gule på høyresiden, men regnet med at stien var et sikrere valg.
9-M: Ok. Jeg må ha kommet borti klokken på veien for gps-sporet stoppet plutselig.
Vis kommentarer (0)
 
Nattcupfinale (22.03.2023) Nattcupfinale (22.03.2023)